Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Обговорення проекту Закону України

Обговорення проекту Закону України

2 березня 2020 року в м. Вінниця за участі представників  обласних державних адміністрацій, районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування було проведено широке обговорення проекту Закону України «Про внесення  змін до Конституції України  в частині  децентралізації влади».

16:52 02.03.2020

ЗА РОЗБІНИЙ НАПАД НА ОДИНОКУ ПЕНСІОПЕРКУ - 7 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ

ЗА РОЗБІНИЙ НАПАД НА ОДИНОКУ ПЕНСІОПЕРКУ - 7 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ

Прокурорами Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину жителя Шепетівського району, який ще у вересні минулого року здійснив напад на одиноку пенсіонерку, яка проживає в одному із сіл Полонського району, з метою заволодіння її майном. Досудовим розслідуванням встановлено та доведено в суді, що молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс потерпілій численні удари по різних частинах тіла на подвір’ї та в помешканні останньої, вимагаючи при цьому у неї грошові кошти.

09:25 02.03.2020

В службі зайнятості можна отримати ваучер на здобуття безкоштовної освіти

В службі зайнятості можна отримати ваучер на здобуття безкоштовної освіти

Ваучер – це документ, що дає право, за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття,  пройти  перепідготовку, підвищення кваліфікації, за робітничими професіями, або спеціалізацію, підвищення кваліфікації для осіб з вищою освітою. Звертаємо увагу  громадян,  які мають професійно-технічну або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та протягом останніх 3 років не проходили перепідготовку за кошти Фонду: саме Ви можете скористатись цією послугою!   

08:22 28.02.2020

Мінсоцполітики буде здійснювати грошову компенсацію об’єднаним територіальним громадам за виконання функцій фронт-офісу у сфері соціального захисту населення

Мінсоцполітики буде здійснювати грошову компенсацію об’єднаним територіальним громадам за виконання функцій фронт-офісу у сфері соціального захисту населення

Уряд 26 лютого 2020 року схвалив постанову Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для компенсації частини витрат на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення”. Про це заявила Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська. „Нова команда Міністерства зробила усе, щоб у законі про Державний бюджет України на 2020 рік було вперше визначено бюджетну програму для компенсації частини витрат на здійснення заходів з реалізації державних програм соціального захисту населення, на яку ми передбачили 150 млн грн. Мінсоцполітики є їх головним розпорядником. Урядом сьогодні затверджено механізм використання цих бюджетних коштів,”– зазначила Юлія Соколовська. 

15:55 26.02.2020

Дмитро Габінет проінспектував готовність Хмельницької інфекційної лікарні до прийому хворих

Дмитро Габінет проінспектував готовність Хмельницької інфекційної лікарні до прийому хворих

Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет відвідав та проінспектував комунальне підприємство «Хмельницька інфекційна лікарня» Хмельницької міської ради, яке  визначене базовим для надання медичної допомоги на випадок поширення коронавірусу COVID-19 в регіоні.

15:50 26.02.2020

25 лютого – День народження української письменниці Лесі Українки.

25 лютого – День народження української письменниці Лесі Українки.

Лесю Українку знає весь світ. Багато її творів визнано шедеврами світової літератури, а в українську мову вона принесла нові мотиви і мандрівні сюжети з інших культур. 25 лютого в Україні відзначають 149-у річницю від дня народження видатної української письменниці, поетеси, перекладача, громадської діячки Лесі Українки. Відтак, на Полонщині, як і в інших куточках країни, відбудеться ряд заходів.

16:28 25.02.2020

Професійне навчання за сприяння служби зайнятості

Професійне навчання за сприяння служби зайнятості

Одним із критеріїв підбору працівників для роботодавця є його професіоналізм. Зважаючи на це, служба зайнятості пропонує безробітним пройти професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації під гарантоване легальне  працевлаштування. Професії за якими здійснюється навчання: – електрогазозварник, кухар, перукар, швачка, кравець, водій, кондитер, тракторист-машиніст, токар тощо. Де проходить навчання: – в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та навчальних закладах Хмельниччини.

10:35 25.02.2020

Координаційна діяльність місцевої прокуратури  у сфері попередження і протидії злочинності

Координаційна діяльність місцевої прокуратури у сфері попередження і протидії злочинності

03.02.2019 у Полонському відділі Шепетівської місцевої прокуратури під головуванням керівника місцевої прокуратури Комара І.В. та за участі керівників правоохоронних органів району, представників органів влади та місцевого самоврядування, проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів Полонського району на якій обговорено стан попередження та протидії злочинності. Розпочинаючи роботу наради, керівник місцевої прокуратури І.Комар зазначив, що завдяки скоординованій діяльності правоохоронних органів досягнуто позитивних результатів а вжиті заходи сприяли захисту прав і свобод громадян та інтересів держави. 

16:03 21.02.2020

До дня відзначення 5-річчя Закону України «Про пробацію»

До дня відзначення 5-річчя Закону України «Про пробацію»

Пробація - це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов'язаних з позбавленням волі та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.      Метою діяльності пробації є забезпечення безпеки суспільства шляхом виправлення засуджених, надання необхідної підтримки та допомоги із залученням служб та організацій, а також нагляду та контролю за для запобіганню вчинення ними нових кримінальних правопорушень. 

14:59 21.02.2020

Застраховані особи мають право на реабілітацію після важких захворювань і травм за кошти Фонду

Застраховані особи мають право на реабілітацію після важких захворювань і травм за кошти Фонду

Понад 460 млн гривень передбачено в бюджеті Фонду соціального страхування України на 2020 рік для забезпечення працюючих медичною реабілітацією. Таке лікування заплановано профінансувати для осіб, які матимуть потребу у відновленні здоров’я після інсультів, інфарктів, оперативних втручань та інших важких захворювань або травм. «Лікування надається застрахованим особам на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за їх вибором з метою якнайшвидшого відновлення здоров’я. Ця послуга дозволяє не лише закріпити результати стаціонарного лікування, але і є його повноцінним продовженням», – зазначила директор виконавчої дирекції Фонду Олена Дума. 

13:55 21.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних