Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

20 ЛЮТОГО В УКРАЇНІ ВШАНОВУЮТЬ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 ЛЮТОГО В УКРАЇНІ ВШАНОВУЮТЬ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Шість років тому сталися найтрагічніші події Революції Гідності. Саме в ці дні в центрі Києва загинула найбільша кількість учасників тримісячних протестів - понад 100 осіб. 20 лютого 2020 року - шості роковини кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності У Полонному схилили голови перед тими, хто поклав свої життя заради української держави та її майбутнього, зібралися рідні загиблих воїнів АТО, духовенство, очільники міста й району, громадськість.  Благочинний ПЦУ о.Андрій Моравський на Алеї Героїв Слави провів молебень на згадку про загиблих.

09:27 21.02.2020

Звернення міського голови Франца Скримського до Дня Героїв Небесної Сотні!

Звернення міського голови Франца Скримського до Дня Героїв Небесної Сотні!

Цими днями минає шість  років  найдраматичнішої події сучасної історії України – масового розстрілу активістів Майдану в Києві.  Криваві події 2014 року сколихнули не тільки Україну, а й увесь світ. На Майдані загинули понад сотня українських патріотів – Героїв Небесної Сотні – сміливих, вольових, мужніх, незалежних, цілеспрямованих, справедливих, чиї серця були переповнені щирою любов’ю до України. Вони віддали своє життя, відстоюючи ідеали демократії, європейський вибір, гідне майбутнє для наступних поколінь. Змінити злочинний режим могли тільки масові виступи людей, проте, ніхто не міг подумати, що тодішня влада заради захисту своїх особистих інтересів розпочне війну з власним народом та буде готовою у крові втопити мирні протести людей. Захищаючи право жити в державі, де гідність і свобода буде найвищою цінністю, мирні протестувальники пройшли через складні випробування. Найбільш жорстоке протистояння відбулося 18-20 лютого 2014 року на вулиці Інститутська, де від куль снайперів загинули більше сотні мітингувальників – Героїв України, Героїв Небесної Сотні, для кого “справедивість”, “гідність”, “свобода”, “Україна” були не просто словами, а сенсом їхнього життя. У найважчий момент вони не відступили, а пожертвували собою заради кращого майбутнього української держави. Вони не чекали, доки зміниться «хтось» чи «щось», не сподівалися на «когось», а почали змінювати країну ціною власного життя.

16:38 19.02.2020

Уряд спрямував місцевим бюджетам кошти на освіту та підтримав позицію АМУ щодо врахування реального контингенту учнів

Уряд спрямував місцевим бюджетам кошти на освіту та підтримав позицію АМУ щодо врахування реального контингенту учнів

Днями відбулось засідання Кабінету Міністрів України під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука. Позицію Асоціації міст України представляв заступник Виконавчого директора АМУ Володимир Мягкоход. Уряд спрямував місцевим бюджетам кошти на освіту та підтримав позицію АМУ щодо врахування реального контингенту учнів. Під час засідання Уряд схвалив ряд рішень у сфері освіти:  

14:57 18.02.2020

Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів у 2020 році

Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів у 2020 році

Уряд схвалив Порядок зарахування частини акцизного податку з пального до місцевих бюджетів у 2020 році. Зокрема, прийнято постанову «Деякі питання зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2020 році». Нагадаємо, в рамках бюджетної децентралізації кілька років тому акциз з пального почали зараховувати у бюджети громад. Місцевий акциз з пального – це не тільки інструмент боротьби з тінізацією у сфері обігу пального (яка до його запровадження складала 30%), а й джерело доходів громад для реалізації соціальних проектів – будівництва нових шкіл та дитячих садочків, ремонт доріг, мостів, облаштування вулиць тощо. 

14:26 18.02.2020

Інформація щодо результатів діяльності Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури в 2019 році

Інформація щодо результатів діяльності Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури в 2019 році

За результатами роботи правоохоронних органів Полонського району у 2019 році загалом вдалося знизити рівень злочинності на 9,6 % в порівнянні з 2018 роком. Знижено показник вчинених кримінальних правопорушень на 10 тисяч населення – до 61,3 злочину, у той час як загальнообласний рівень склав – 79,2. У порівнянні із попереднім роком зменшилася кількість особливо тяжких злочинів на 62,5%, на 24,1% – тяжких злочинів, на 5,5% –злочинів невеликої тяжкості. Вдалося зменшити на 20,7 % вчинення злочинів проти власності. Суттєво знижено рівень вчинення грабежів та шахрайств. 

11:27 14.02.2020

На Полонщині в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкрилось одразу дві поліцейські станції

На Полонщині в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» відкрилось одразу дві поліцейські станції

Більшість території Полонського району входить до складу двох об’єднаних територіальних громад — Понінківської та Полонської. Відтепер у кожній із них є поліцейська станція.

09:22 14.02.2020

В Хмельницькій області видали перший дешевий кредит під 5-7-9%

В Хмельницькій області видали перший дешевий кредит під 5-7-9%

Сьогодні видано перший пільговий кредит в межах державної програми дешевих кредитів під 5-7-9% річних на створення та розвиток малого бізнесу. Про це повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Роман Примуш.

08:39 14.02.2020

Управління Держпраці: змінено розміри штрафів та процедуру їх накладання

Управління Держпраці: змінено розміри штрафів та процедуру їх накладання

Законом України «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України» від 12.12.2019 № 378-ІХ, який набув чинності 02.02.2020, внесені зміни до статті 265 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП України). Ці зміни передбачають зміну підходу до процедури накладення фінансових санкцій та зміну їх розмірів. Так, фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту), оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час, установлений на підприємстві, та виплата заробітної плати (винагороди) без нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податків відповідно до абзацу другого частини другої статті 265 КЗпП України тягне за собою штраф у десятикратному розмірі мінімальної заробітної плати,

17:04 12.02.2020

Конструктивна критика, діалог та пошук компромісів. У Хмельницькому відбувається засідання регіональної платформи

Конструктивна критика, діалог та пошук компромісів. У Хмельницькому відбувається засідання регіональної платформи

У рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), 10 лютого 2020 року в Хмельницькому проходить засідання регіональної платформи на тему: «Розробка пропозицій до проекту Закону України (щодо децентралізації влади) та проекту Закону України № 2653 від 20.12.2019 року «Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні». У засіданні взяли участь голови і ключові особи самоврядування міст та громад-членів Хмельницького регіонального відділення, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, голова облдержадміністрації Дмитро Габінет, народний депутат України Сергій Лабазюк і представники народних депутатів Володимира Ватраса і Сергія Мандзія.  Головував на засіданні голова Хмельницького РВ АМУ, міський голова Славути Василь Сидор.

16:22 10.02.2020

Відшкодування втрат на суму понад 1,3 млн гривень забезпечили державні аудитори Хмельниччини протягом  січня місяця поточного року

Відшкодування втрат на суму понад 1,3 млн гривень забезпечили державні аудитори Хмельниччини протягом січня місяця поточного року

За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій  за  січень  місяць  2020 року виявлено втрат  матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 1,6 млн гривень.      Вжитими заходами забезпечено відшкодування втрат на суму понад  1,3 млн гривень, в тому числі виявлених втрат матеріальних та фінансових ресурсів проведеними контрольними заходами в попередніх роках. Зокрема, порушники фінансової дисципліни повернули до бюджетів усіх рівнів понад 0,1 млн гривень. 

15:48 10.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних