A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Наше майбутнє однозначно має бути безбар’єрним, – С. Ткачук

Дата: 31.03.2023 14:31
Кількість переглядів: 121

На цьому наголосив заступник начальника ОВА Сергій Ткачук під час засідання Комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при ОВА. Зібрання було присвячене обговоренню проекту обласного плану заходів на 2023 і 2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Зазначимо, що попередньо обласний план був винесений на публічне громадське обговорення, термін подання пропозицій яких закінчився 28 березня. Відповідно, на розгляд членів комітету було представлено проект плану з доповненнями та пропозиціями.

“Сьогодні ми усі розуміємо в якому стані знаходиться наша країна. Тому при затвердженні даного плану слід приділити увагу кожній сфері життя людини, аби він був актуальним та корисним. Адже наше майбутнє однозначно має бути безбар’єрним”, – сказав заступник начальника ОВА, розпочинаючи обговорення.

У ході розгляду членами комітету внесено корективи відносно відповідальних за виконання даного плану та пропозиції щодо доповнення окремих пунктів. Відтак, додаткові пропозиції до обласного плану заходів структурні підрозділи ОВА мають надати до 10 квітня і повторно зібратися на засідання.

Крім того, під час засідання комітету окремі керівники структурних підрозділів ОВА презентували свої флагманські проєкти, що включають економічну, освітню, громадянську, цифрову, інформаційну та соціальну складову. Загалом на розгляд було запропоновано 7 флагманських проєктів, які після обговорення можуть бути включені до вказаного плану.

Нагадаємо, що з ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» прийнята Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору в Україні до 2030 року. Головна мета стратегії – створення безперешкодного середовища для усіх без винятку груп населення, забезпечення рівних можливостей кожній людині реалізовувати свої права, отримувати послуги нарівні з іншими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь