Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

До відома громадськості! Зміна вартості навчання в ДХШ.

До відома громадськості! Зміна вартості навчання в ДХШ.

Полонська ДХШ  доводить до відома громадськості про  зміну розміру плати за навчання в Полонській дитячій художній  школі з 01 вересня 2024 року  -  250 гривень на місяць.  З проєктом  рішення ВК Полонської МР ОТГ можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Полонської міської ради ОТГ за адресами https://pol-otg.gov.ua/, https://vktp.com.ua/. Зауваження та пропозиції приймаються протягом 10 днів з дня розміщення оголошення  та проекту рішення в письмовому вигляді за адресою: м. Полонне, вул. Лесі Українки, 99, Полонська ДХШ (0992625297)

13:46 14.08.2024

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

Полонська міська рада повідомляє, що позачергове засідання виконавчого комітету Полонської міської ради відбудеться 14 серпня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні міської ради. Орієнтовний перелік питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету розміщено на сайті. - Перейти.

15:00 13.08.2024

Відбудеться тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації

Відбудеться тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації

З 23 по 27 вересня 2024 року відбудеться тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації осіб, які мають намір виконувати функції державного реєстратора та претендують на посаду державного реєстратора. Запити для проходження тестування від суб’єктів державної реєстрації прийматимуться Міністерством юстиції України до 16 серпня 2024 року (включно).

13:53 13.08.2024

Профілактика сказу: Як захистити себе та своїх близьких

Профілактика сказу: Як захистити себе та своїх близьких

На жаль, в Україні реєструємо смертельні випадки в людей від сказу. Зокрема, було зафіксовано смертельний випадок як минулого, так і поточного року. На територіях населених пунктів через значущу кількість бродячих тварин, покинутих тварин, кількість яких зростає, прогностично може збільшуватись і кількість укусів. В переважній більшості летальні випадки пов’язані з тим, що людина не звернулася своєчасно за медичною допомогою.

16:27 12.08.2024

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

12 серпня 2024 року проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Полонської міської ради  під головуванням  заступника міського голови  Шамрай Тетяни Іванівни, на якому було розглянуто 7 питань, а саме:

16:23 12.08.2024

Дорога молодь Полонщини!

Дорога молодь Полонщини!

Прийміть найщиріші вітання із Днем молоді – святом оптимізму, енергії та світлих надій. Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов`язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Саме молодь завтра візьме на себе відповідальність за наш край, нашу Батьківщину, її подальший розвиток, за долю старшого покоління.

09:35 12.08.2024

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини. Обравши одну з найстародавніх і шанованих професій, ви вносите вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя, безпеки об’єднаної територіальної громади  і країни в цілому. У ваших руках – складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі ветеринарної медицини – віддані своїй професії, оберігають здоров’я населення, турбуються про довкілля і допомагають тваринам – братам нашим меншим. Однак ви, як ніхто інший, знаєте, що саме у вашій роботі ціна помилок занадто висока, адже саме ви охороняєте територію нашої громади  від занесення збудників інфекційних хвороб тварин, проводите профілактику, ведете державний нагляд за якістю та безпекою продукції тваринного і рослинного походження. 

09:41 11.08.2024

Шановні працівники будівельної галузі! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Шановні працівники будівельної галузі! Щиро вітаю вас з професійним святом!

Ви – творці прекрасного майбутнього нашої країни. Завдяки будівельникам отримують нове життя архітектурні шедеври, кращими і ошатнішими стають вулиці, парки відпочинку, дитячі майданчики, автошляхи. День будівельника професійне свято не тільки будівельників, а й працівників виробництва будівельних матеріалів. Адже не можна побутувати надійну споруду без якісних матеріалів. Шановні будівельники, ваша праця благородна, тяжка, але надзвичайно потрібна. Ви робите населені пункти красивими, зручними для життя, постійно вдосконалюєте свою професійну майстерність, впроваджуєте новітні ідеї, технології та задуми. Завдяки цьому оточуючий нас світ змінюється на краще.

08:00 11.08.2024

До уваги споживачів! У сфері надання житлово-комунальних послуг поновлено позапланові перевірки

До уваги споживачів! У сфері надання житлово-комунальних послуг поновлено позапланові перевірки

Шановні хмельничани, Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області нагадує, що 12 березня 2024 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 8 березня 2024 року № 261 відповідно до якої поновлено позапланові заходи державного нагляду (контролю) в сфері житлово-комунальних послуг в умовах воєнного стану.

16:07 08.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних