A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошується набір на навчання до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України

Другий відділ Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проводить відбір на навчання до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України. Якщо ви обираєте навчання у військових вишах чи військових підрозділах цивільних закладів освіти, ви отримаєте: Повністю безкоштовне навчання на державному забезпеченні. Безкоштовне проживання. Якісне триразове харчування за стандартами NATO за державний кошт.

09:49 25.03.2024

Шановні працівники Служби Безпеки України, панове офіцери, дорогі ветерани!

Від себе особисто, від виконавчого комітету Полонської міської ради  та всієї об’єднаної територіальної громади  щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Служби Безпеки України! З нагоди професійного свята висловлюю вдячність за сумлінне й самовіддане виконання Вашого обов’язку перед громадою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Завдяки героїзму працівників СБУ, діяльності спецпідрозділів вдається  зупинити російську агресію, забезпечити мир і спокій в українських містах. 

07:00 25.03.2024

Сьогодні у Центральному Будинку культури відбулась Церемонія вшанування пам‘яті загиблих Героїв російсько-української війни і вручення пам‘ятних кулонів «Батьківське серце».

Сьогодні у Центральному Будинку культури відбулась Церемонія вшанування пам‘яті загиблих Героїв російсько-української війни і вручення пам‘ятних кулонів «Батьківське серце». За ініціативи військово-цивільної спілки «Бойове братерство України», за підтримки Полонської міської ради та громадської організації «Родини воїнів Хмельниччини» діти загиблих воїнів Полонської громади отримали пам‘ятні кулони «Батьківське серце», що стануть для них оберегами, які нестимуть за собою пам‘ять про їхніх мужніх батьків-героїв.

17:00 22.03.2024

Сім‘я загиблого воїна Віктора Марищука висловлює подяку кожному, хто був з ними у такий складний час

Кожний Герой, який повертається додому на щиті - невимовний біль втрати для нашої громади. В такі хвилини щиро поділяємо горе та смуток сімей Захисників, які захищаючи нас, віддали найдорожче - життя. Сім‘я загиблого воїна Віктора Марищука висловлює подяку кожному, хто був з ними у такий складний час: «До смерті рідної людини ніколи не будеш готовим. Гіркий біль після втрати неможливо передати жодними словами, це ні з чим не порівняти.

16:00 22.03.2024

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ ДОБОРУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАД ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області повідомляє про добір кандидатів на посади державної служби категорій «Б» та «В»: • Управління обслуговування громадян 1) заступника начальника відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр) управління обслуговування громадян (робоче місце – м. Хмельницький); Кваліфікаційні вимоги:

15:50 19.03.2024

До уваги жителів громади!!!

    ГО Центр Стратегічних Ініціатив реалізує проєкт «Мій врожайний рік», який діє у межах програми «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за сприяння Швейцарії. 1 мільйон гривень донорських коштів піде на придбання садово-городнього інвентарю і теплиць. Така допомога буде надана сім’ям ВПО, родинам військовослужбовців ЗСУ та жителям сільської місцевості громади.

15:47 19.03.2024

ОГОЛОШЕННЯ ВИКОНКОМ

Полонська міська рада повідомляє, що 29 березня 2024 року о 10.00 годині в приміщенні міської ради відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Полонської міської ради. Орієнтовний перелік питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету розміщено на сайті. - Перейти.

11:00 19.03.2024

«Так! Ми можемо подолати туберкульоз!».

З 1993 року Всесвітня організація охорони здоров'я визнала туберкульоз глобальною проблемою і проголосила 24 березня Всесвітнім днем боротьби з туберкульозом.

14:07 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь