Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Шановна громадо, вітаємо з визначним державним святом –  Днем Конституції України!

Шановна громадо, вітаємо з визначним державним святом – Днем Конституції України!

Конституція – це показник зрілості нації, код її ідентичності. Ми живемо з нашою Конституцією вже 28 років. Це дуже невеликий термін в історичній перспективі, але вкрай важливий для нації, яка відродилася і нині відстоює свою незалежність та територіальну цілісність.

08:00 28.06.2024

Як підвищення тарифу на електроенергію вплине на розмір житлової субсидії?

Як підвищення тарифу на електроенергію вплине на розмір житлової субсидії?

Механізм субсидій працює так, що, для всіх родин, які вже отримують субсидії, при підвищені тарифа (у данному випадку - тарифа на електроенергію для населення) субсидія буде перерахована автоматично. З січня 2023 року субсидії повністю цифралізовані. Якщо родина НЕ отримувала субсидій, але внаслідок підвищення тарифів відчула, що оплата житлово-комунальних послуг є надмірною, то треба звернутися до Пенсійного фонду. Нарахування виплат здійснює Пенсійний фонд. Субсидія надається особам зі складу домогосподарства, якщо вони сплачують за комунальні послуги більше, ніж визначений для них обов’язковий платіж. Платіж розраховується індивідуально, залежить від середньомісячного сукупного доходу на одну особу. Також мають значення майновий стан домогосподарства і норми споживання.

11:56 25.06.2024

Увага! Безпечний відпочинок на воді

Увага! Безпечний відпочинок на воді

Із підвищенням температури повітря, багато громадян намагаються провести свій відпочинок поблизу води – на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Проте, відпочинок на воді може приносити не лише задоволення, але й може закінчуватися справжньою трагедією. Основною з причин виникнення нещасних випадків на воді є відсутність культури поведінки на воді та незнання елементарних правил поведінки.

15:59 24.06.2024

Фотовиставка під назвою «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе навіки!»

Фотовиставка під назвою «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе навіки!»

Інформуємо, що Хмельницькою обласною військовою адміністрацією до Дня Незалежності України буде організована фотовиставка під назвою «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе навіки!», присвячена вшануванню пам’яті полеглим Захисникам та Захисницям України. Усі експонати з фотовиставки будуть передані до Фонду особового походження Архіву Хмельницької області.

15:38 24.06.2024

Повідомлення суб’єктом підприємницької діяльності, який використовує пестициди та агрохімікати

Повідомлення суб’єктом підприємницької діяльності, який використовує пестициди та агрохімікати

Повідомляємо Вас, що Товариством з обмеженою відповідальністю «Полонне-Агро» буде проведено внесення ЗЗР по посівах, що межує з населеними пунктами м.Полонне, с.Блидні  Шепетівського району Хмельницької області. Відповідальна особа за обробку головний агроном Сінчук Олександр Валерійович, контактний телефон 067-381-55-82. Обробка буде проводитись з 24 червня по 25 червня 2024 року.

12:27 24.06.2024

До уваги мешканців м.Полонного!

До уваги мешканців м.Полонного!

Полонська дільниця Старокосгянтинівського УЕГГ Хмельницької філії ГОВ «Газорозподільні мережі України» доводить до Вашого відома, що на виконання Правил безпеки систем газопостачання, ст. 19 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирному будинку та Типового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку, протягом липни місяця будуть проводитися роботи з технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж.

09:18 24.06.2024

Конкурс серед цивільного населення на заміщення вакантних посад інспектора відділу "Служби освітньої безпеки"

Конкурс серед цивільного населення на заміщення вакантних посад інспектора відділу "Служби освітньої безпеки"

До уваги мешканців громади! Національною поліцією України проводиться конкурс серед цивільного населення на заміщення вакантних посад інспектора відділу "Служби освітньої безпеки"  https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=9085 Опис вакансії Основні службові обов’язки:

13:49 20.06.2024

“Обирай посаду і підрозділ у війську”

“Обирай посаду і підрозділ у війську”

«Обирай посаду і підрозділ у війську» —гасло рекрутингової комунікаційної кампанії, яка реалізується Lobby X y співпраці з Міністерством оборони України, Збройними силами України, Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Обирайте посаду і підрозділ та приєднуйтесь до військової еліти України! Дивіться всі актуальні вакансії за посиланням на сайті: https://lobbyx.army/

13:47 20.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних