A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Про бюджет Полонської  міської  територіальної  громади на 2024 рік

Про бюджет Полонської міської територіальної громади на 2024 рік

Керуючись Бюджетним кодексом України, ст.26 та 59 Закону України "Про місцеве самоврядування",  Полонська міська  рада  вирішила: 1. Визначити на 2024 рік: доходи місцевого бюджету у сумі 297340300 грн., у тому числі: доходи загального фонду місцевого бюджету в сумі 294132600 грн. та доходи спеціального фонду місцевого бюджету  в сумі 3207700 грн. згідно з додатком 1 до цього рішення;

15:47 27.12.2023

Міф №10. Здоровий спосіб життя — це дорого

Міф №10. Здоровий спосіб життя — це дорого

Здоровий спосіб життя — це дорого, і не кожен може його собі дозволити. Але що ми маємо насправді:? Фізичні навантаження — це не обов'язково спортзал та заняття з тренером. Основне: ця активність повинна тобі подобатися й бути доступною — наприклад, прогулянки на свіжому повітрі, домашня руханка, танці чи велосипед. А якщо не користуватися громадським транспортом, а ходити пішки, можна добряче зекономити ще й кошти.

15:45 27.12.2023

Усі сили на підтримку ЗСУ – пріоритет справжніх українців у сучасних воєнних реаліях.

Усі сили на підтримку ЗСУ – пріоритет справжніх українців у сучасних воєнних реаліях.

Цей допис – щира подяка від дружини військового, який служить у хмельницькій ППО – Лілії Богданівни Овсіюк, усім небайдужим, хто долучився до збору на придбання тепловізійного коліматора. Коли було зібрано лише половину необхідної суми, до загального збору своїми внесками долучились Носуліч Вадим, Тарасов Олександр, працівники суду: Горгулько Надія та Горщар Анатолій. Завдяки спільним зусиллям тепловізорний коліматор вдалось придбати достатньо швидко і тим самим полегшити роботу військових в умовах поганої видимості.

15:03 27.12.2023

Робота на Хмельниччині

Робота на Хмельниччині

Шукаєте роботу? Підприємствам області потрібні працівники! Звертайтеся в центр зайнятості. Кваліфіковані фахівці стануть вашим помічником з пошуку роботи. Також ви можете самостійно  переглядати актуальні пропозиції роботи не виходячі з дому і при цьому не потрібно моніторити різні сайти. Заходьте на «Єдиний портал вакансій», який об’єднує провідні сайти з пошуку роботи.  Станом на 27 грудня 2023 року  там 5171 вакансія у Хмельницькій області.  Заробітна плата – від мінімальної до ста тридцяти тисяч гривень. Виставляйте фільтр і вибирайте свою вакансію.

10:55 27.12.2023

Встановлено  мінімальну вартість місячної орендної плати за 1 кв. метр загальної площі нерухомого майна фізичних осіб

Встановлено  мінімальну вартість місячної орендної плати за 1 кв. метр загальної площі нерухомого майна фізичних осіб

Рішенням 57- ї сесії Полонської міської ради VII скликання  №12 від 2212.2023 року встановлено  мінімальну вартість місячної орендної плати за 1 кв. метр загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця його розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду)та житловий найм на території громади на 2024 рік в наступних розмірах:                                                                                                                                                                          грн.

16:41 26.12.2023

Р Е К О М Е Н Д А Ц І Ї щодо проведення заходів під час збою в роботі мобільного оператора

Р Е К О М Е Н Д А Ц І Ї щодо проведення заходів під час збою в роботі мобільного оператора

1.   Якщо ваш мобільний телефон (смартфон) тривалий час знаходиться за межами дії мережі мобільного оператора, насамперед перевірте його справність. 2.   Якщо мобільний телефон справний, то це свідчить про відсутність мережі зв’язку на певній території або місцевості. Іноді проблеми можуть бути лише з одним оператором мобільного зв’язку (пошкоджена вежа, обладнання), тому рекомендуємо мати при собі SIM-карти інших операторів з активним станом рахунку.

11:42 26.12.2023

Міністерство соціальної політики про нові можливості та послуги для громад

Міністерство соціальної політики про нові можливості та послуги для громад

Міністерство соціальної політики України запрошує територіальні громади з усієї України долучитися до нового проєкту і запустити для своїх мешканців послугу з формування життєстійкості. Відтепер кожна територіальна громада України має змогу запровадити у себе нову послугу, фінансовану державою, яка вкрай необхідна українцям в умовах війни. Щодня як місцеві мешканці, так і ВПО, живуть під впливом стресу, негативних емоцій і часто не мають доступу до кваліфікованої психологічної допомоги. У межах послуги з формування життєстійкості вони зможуть її отримати. 

11:04 26.12.2023

Міф №9. Щоб запобігти ускладненням серцево-судинних захворювань, треба періодично «прокапуватись»

Міф №9. Щоб запобігти ускладненням серцево-судинних захворювань, треба періодично «прокапуватись»

Це "роздутий" міф, нав’язаний нам фармацевтичними компаніями. Розгляньмо, що нам пропонують для прокапування? Амінокислоти та вітаміни, які ми й так отримуємо з їжею, а їх надлишок відкладається у вигляді каменів у нирках. Мельдоній — допінг, користь якого не довело жодне дослідження. Статини, які дійсно чистять судини від холестерину, але існують виключно у формі таблеток.

10:37 25.12.2023

Дорогі жителі Полонської громади! Щиро вітаємо Вас із  Різдвом Христовим!

Дорогі жителі Полонської громади! Щиро вітаємо Вас із Різдвом Христовим!

Тепло цього великого свята однаково зігріває усіх християн нашої громади, незалежно від віросповідання та національної приналежності. За святковою вечерею із родинами, старими друзями і добрими сусідами ми ділимося спогадами про радощі і прикрощі, будуємо нові плани, плекаємо світлі мрії та надії.

09:09 25.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь