A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

16 лютого в Україні відзначають День єднання

16 лютого в Україні відзначають День єднання

Ідея створення цього свята виникла на початку лютого 2022 року, коли з’явилася інформація про те, що саме 16 лютого росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. У своєму відеозверненні до українців президент України наголосив, ідея свята в тому, щоб показати світу єдність українського народу на тлі військової загрози. Єднаймося, українці! Сильні, коли єдині!

08:00 16.02.2024

ЗДАЙ КРОВ - ВРЯТУЙ ЖИТТЯ

ЗДАЙ КРОВ - ВРЯТУЙ ЖИТТЯ

Напевно, не має потреби говорити, як важливе донорство крові, особливо в нелегкий для нашої країни час боротьби. Адже одна донація крові здатна врятувати життя трьох бійців. 20 лютого, починаючи з 09:00 години, у КНП «Полонська міська багатопрофільна лікарня ім. Н.С. Говорун» будуть функціонувати бригади по забору крові з КНП “Хмельницький обласний центр служби крові”. Минулоріч полончани показали згуртованість в бажанні задонатити власну кров, багатьом було відмовлено, так як з технічних причин бригада обмежена у прийомі доз крові за один виїзд. Тому, хто бажає бути донором, можете спланувати здачу крові та записатись на зручний для Вас день за номером телефону: 2 – 10 – 22

16:29 15.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ              про скасування проведення громадського обговорення

ОГОЛОШЕННЯ про скасування проведення громадського обговорення

Відповідно до рішення комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, провулків, інших об'єктів, встановлення пам'ятних знаків на території Полонської міської територіальної громади (протокол №1) скасувати проведення громадських слухань з питання про присвоєння Полонському ліцею №1 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни, який загинув, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, Миколи Кукурузи, гранатометника 128 гірсько-штурмової бригади ЗСУ, які планувалися на 16.02.2024 року.

16:07 15.02.2024

ПРО ЧИН ПОХОВАННЯ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ ОГОЙКА ВАДИМА ОЛЕКСАНДРОВИЧА

ПРО ЧИН ПОХОВАННЯ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ ОГОЙКА ВАДИМА ОЛЕКСАНДРОВИЧА

ПРО ЧИН ПОХОВАННЯ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ ОГОЙКА ВАДИМА ОЛЕКСАНДРОВИЧА  (1992-2024), який загинув 9 лютого 2024 року в районі населеного пункту Новопавлівка, Запорізької області, захищаючи Батьківщину. Віддати останню шану Захиснику можна буде в п‘ятницю, 16 лютого: 10:00 - вул. Героїв Крут, 34 11:00 - Церква Святої Трійці В цю гірку мить щиро поділяємо горе сім‘ї та разом з вами тужимо в глибокій скорботі. Вічна пам‘ять Герою!

16:00 15.02.2024

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Дата виведення  військ з Афганістану – 15 лютого – стала днем вшанування всіх учасників бойових дій на території інших держав. У  35-у річницю тієї незабутньої події, Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

07:00 15.02.2024

Матері загиблих воїнів, які вже ніколи не почують вітань від своїх синів.

Матері загиблих воїнів, які вже ніколи не почують вітань від своїх синів.

Матері загиблих воїнів, які вже ніколи не почують вітань від своїх синів. Сьогодні міський голова Полонської громади Скримський Франц Францович привітав з 50-літтям маму полеглого Захисника Кузіського Івана, який загинув 11 лютого 2023 року під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Залізнянське Донецької області, в результаті прямого влучання ПТУР в машину з боку противника. Навіднику 2 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону, 46-ої Окремої Аеромобільної Бригади - Кузіському Івану Юрійовичу посмертно було вручено орден «За мужність ІІІ ступеня».

16:40 13.02.2024

Як ветерану розпочати власну справу?

Як ветерану розпочати власну справу?

З квітня минулого року діє програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», яка  реалізується службою зайнятості в рамках урядового проєкту «єРобота». Ця програма  спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні та створення нових робочих місць. Отримати грант можуть громадяни України з числа учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя.

11:25 13.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ  Про проведення громадського обговорення  по присвоєнню Полонському ліцею №1 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни

ОГОЛОШЕННЯ Про проведення громадського обговорення по присвоєнню Полонському ліцею №1 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни

Про проведення громадського обговорення  по присвоєнню Полонському ліцею №1 Полонської міської ради Полонської міської територіальної громади імені учасника російсько-української війни, який загинув, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет України, Миколи Кукурузи

10:54 13.02.2024

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7

Хмельницька філія «Газмережі»: забезпечуємо газом 24/7

Розподіл (доставку газу) на території Хмельницької області забезпечує Хмельницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі» під  державним управлінням групи Нафтогаз.  Як підприємство критичної інфраструктури, функціонує в посиленому режимі воєнного стану. Як безпечно сплатити за доставку? Оплату необхідно здійснювати  за реквізитами Хмельницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Вчасні розрахунки вкрай важливі для підтримки економіки в умовах війни та проходження складного опалювального періоду. 

11:42 12.02.2024

ПАМ’ЯТКА МЕШКАНЦЯМ НАСЕЛЕНИХ ПУКТІВ ПОЛОНСЬКОЇ  МІСЬКОЇ РАДИ ОТГ  НА ВИПАДОК ПОВЕНІ ТА ПАВОДКУ

ПАМ’ЯТКА МЕШКАНЦЯМ НАСЕЛЕНИХ ПУКТІВ ПОЛОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОТГ НА ВИПАДОК ПОВЕНІ ТА ПАВОДКУ

Фактори небезпеки повеней та паводків: руйнування будинків та будівель, мостів; розмив залізничних та автомобільних шляхів; аварії на інженерних мережах; знищення посівів; жертви серед населення та загибель тварин. Внаслідок повені, паводку починається просідання будинків та землі, виникають зсуви та обвали. Дії у випадку загрози виникнення повені, паводка:

15:41 09.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь