Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Чи підлягали перерахунку пенсії, призначені за військовим законом?

Чи підлягали перерахунку пенсії, призначені за військовим законом?

Питання. Чи підлягали перерахунку пенсії, призначені за військовим законом? Відповідь. Індексація пенсій проведена також для осіб з числа військовослужбовців строкової служби та членів їх сімей, яким призначено пенсію по інвалідності або в разі втрати годувальника з врахуванням заробітної плати (грошового забезпечення) особи згідно Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб».

15:01 10.06.2020

Послугами Хмельницької обласної служби зайнятості  скористалися майже 44 тис. громадян

Послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися майже 44 тис. громадян

З початку року понад 3 тис. роботодавців поінформували обласну службу зайнятості про потребу у працівниках, у базі даних налічувалось 14,1 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  5937,3 грн.

13:12 10.06.2020

Підсумки тижня за результатами програми «Доступні кредити 5-7-9%»: 51 угода на суму 32,6 млн грн

Підсумки тижня за результатами програми «Доступні кредити 5-7-9%»: 51 угода на суму 32,6 млн грн

За перший тиждень літа банки-партнери Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» видали 51 новий кредит на загальну суму 32,6 млн гривень. Загалом вже видано 605 кредити на суму в 381,05 мільйона гривень. Також банки-партнери продовжують прийом заявок на нові інструменти програми, які були введені Урядом в час дії карантинних заходів з протидії пандемії COVID-19 (рефінансування, обігові, інвестиційні кредити виробникам медичного обладнання). Зокрема, за тиждень попит на позики під такі умови склав майже 390 млн гривень. Перший підприємець вже зміг рефінансувати свій кредит на суму 1,1 мільйона гривень в АТ КБ «ПРИВАТБАНК» під 0% до кінця березня 2021 року.

11:00 10.06.2020

Головне управління Пенсійного фонду Хмельниччини інформує

Головне управління Пенсійного фонду Хмельниччини інформує

На численні звернення пенсіонерів області головне управління Пенсійного фонду Хмельниччини надає роз’яснення щодо порядку проведення перерахунку пенсій з 01.05.2020 року. Згідно пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 року №251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» на виконання частини 2 статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» з 1 травня 2020 року проведено індексацію пенсій із застосуванням коефіцієнта підвищення 1,11.

13:04 09.06.2020

НЕПОВНОЛІТНЬОГО ВИЗНАНО ВИННИМ У ВЧИНЕННІ ГРАБЕЖУ

НЕПОВНОЛІТНЬОГО ВИЗНАНО ВИННИМ У ВЧИНЕННІ ГРАБЕЖУ

Прокурорами Полонського відділу Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину мешканця м.Полонне, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив напад на потерпілого та заволодів його майном на суму понад 5700 грн. Як встановлено у суді, неповнолітній, будучи на підпитку у вечірню пору доби здійснив напад на місцевого жителя, завдавши йому декілька ударів в різні частини тіла, після чого вирвав у нього чоловічу сумку, в якій були гроші та інші цінні речі.  Вироком суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України – відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я особи та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробуванням на 2 роки.

11:34 09.06.2020

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища

Всесвітній день охорони навколишнього середовища був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН 15 грудня 1972 року, з того часу його щороку відзначають в усьому світі. Вибір цієї дати обґрунтовано тим, що саме в цей день в Стокгольмі (Швеція) почала роботу Конференція ООН з проблем навколишнього середовища.

11:59 05.06.2020

Чи потрібна громаді лікарня, або як питання передачі медичного обладнання стало питанням політичним та популістичним…

Чи потрібна громаді лікарня, або як питання передачі медичного обладнання стало питанням політичним та популістичним…

Важливим питанням протягом останніх місяців в громаді та й в цілому в районі постало: «бути чи не бути Полонській районній лікарні ім. Н.С.Говорун», чи  збережеться функціонування районної лікарні  на фоні проведення медичної реформи. Конституція України визнає життя й здоров’я громадян найвищою соціальною цінністю. А проведення медичної реформи на рівні держави є однією із очікуваних українськими громадянами реформ, яка має докорінно змінити систему охорони здоров’я і передбачає багато значних перетворень у сфері надання медичних послуг громадянам.

08:10 05.06.2020

До дня захисту дітей.

До дня захисту дітей.

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб усі діти, щохвилини, щодня були радісними, щасливими, здоровими і оточені турботою.  Небо над головою було завжди мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим.  

08:00 05.06.2020

У Полонському районі провели автоматичне призначення житлових субсидій на наступний період

У Полонському районі провели автоматичне призначення житлових субсидій на наступний період

Управлінням соціального захисту населення Полонської районної державної адміністрації у травні 2020 року проведено автоматичне призначення житлових субсидій на наступний період з травня 2020 р. по квітень 2021 р.  усім домогосподарствам, які її отримували в опалювальному періоді 2019-2020 року, без звернень громадян. 5 березня Урядом було прийнято відповідну постанову від 25 березня 2020р.  №247 «Про особливості надання житлових субсидій», якою підвищено соціальну захищеність отримувачів субсидій.

15:41 03.06.2020

Комісія ТЕБ і НС дозволила відновити міжобласне сполучення з Вінницькою, Житомирською та Тернопільською областями

Комісія ТЕБ і НС дозволила відновити міжобласне сполучення з Вінницькою, Житомирською та Тернопільською областями

2 червня перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш провів позачергове засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні розглянули питання щодо відновлення міжобласних пасажирських перевезень.

13:25 03.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних