A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

21лютого 2024 року проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Полонської міської ради під головуванням міського голови Скримського Франца Францовича, на якому було розглянуто 10 питань, а саме: 1) Про надання дозволу на вчинення правочину, а саме договору дарування житлових будинків, де зареєстровані діти – два питання.

19:17 21.02.2024

Гарантії безпеки

Гарантії безпеки

Оборонна підтримка, спільні політичні кроки, подальша систематизація відносин між інституціями наших держав заради більшої безпеки та спільної сили. Усе це гарантують нашій країні безпекові угоди підписані днями з Німеччиною та Францією, а раніше – з Великою Британією. Угоди стали результатом дипломатичних зусиль Президента України Володимира Зеленського та його команди щодо безпекових гарантій для України.

18:34 21.02.2024

Відкриття меморіальних дошок Героям

Відкриття меморіальних дошок Героям

Сьогодні у Полонському ліцеї №2 відбулося відкриття меморіальних дошок Героям, які були випускниками цього навчального закладу та поклали своє життя, захищаючи Батьківщину. Рідні, близькі та просто небайдужі містяни зібралися, щоб увіковічнити та вшанувати пам‘ять воїнів, які до останнього подиху боролися за нашу свободу: Рибачок Павло Петрович, який загинув 21 жовтня 2023 року в наслідок поранень, отриманих поблизу населеного пункту Веселе Бахмутського району Донецької області. Бобров Олександр Анатолійович, що загинув під час виконання бойових завдань, пов'язаних із захистом Батьківщини, 8 червня 2023 року поблизу населеного пункту Новоданилівка Запорізької області. Галат Олександр Дмитрович, який загинув 24 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання із стримування військової агресії російської федерації в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

15:02 20.02.2024

День Героїв Небесної Сотні!

День Героїв Небесної Сотні!

Шановна Полонська громадо! Сьогодні вся Україна молитвою зустрічає річницю розстрілу Майдану. Віддає шану Героям Небесної Сотні, які загинули за українську, європейську Україну. За тих, хто першими став на захист Свободи і Гідності кожного українця. Свобода коштувала Україні дуже дорого. Список героїв України всіх поколінь поповнився Героями Небесної Сотні.

07:35 20.02.2024

До уваги ВПО!

До уваги ВПО!

Шановні сім’ї внутрішньо переміщених осіб, доводимо до Вашого відома роз’яснення  щодо можливості продовження виплати допомоги внутрішньо переміщеним особам, яким продовжено виплату допомоги до 29.02.2024, та які відповідають критеріям Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

20:33 19.02.2024

Зібрання з нагоди Дня пам‘яті Героїв Небесної Сотні  08:55 | площа біля пам’ятника Лесі Українці

Зібрання з нагоди Дня пам‘яті Героїв Небесної Сотні 08:55 | площа біля пам’ятника Лесі Українці

Зібрання з нагоди Дня пам‘яті Героїв Небесної Сотні 08:55 | площа біля пам’ятника Лесі Українці Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв у наших серцях. Вшануймо всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу єдиної України! Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!

20:31 19.02.2024

Первоцвіти – під захист!

Первоцвіти – під захист!

Весна! Пора року, яку ми з нетерпінням чекаємо. А найбільше радіємо, коли з-під землі починають виглядати проліски. Перше, що хочеться зробити із цим білосніжним дивом, — підійти і зірвати. Але коли рука тягнеться за ним, ми навіть не підозрюємо, на яку небезпеку наражаємо природу, бо хочемо вдихнути чарівний аромат і насолодитися прекрасною миттю. Зірвемо ще кілька квіточок — і зберемо букетик, який поставимо у вазу. Мине кілька днів і викинемо його на смітник. То яка з цього користь? 

20:29 19.02.2024

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA.  Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі. Цілі проекту: • Знищення російських осередків в інтернеті; • Зменшення рівня булінгу та цькування в мережі; • Протидія наркотикам та шахрайству; • Навчання та тренінги з кібергігієни; • Просвіта населення щодо інформаційної гігієни; • Залучення та мотивація громадян до активної громадянської позиції.

20:21 19.02.2024

ЧИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СЕРЕДНЬОМІСЯЧНОГО СУКУПНОГО ДОХОДУ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ?

ЧИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СЕРЕДНЬОМІСЯЧНОГО СУКУПНОГО ДОХОДУ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ ВИПЛАТА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ?

Разова грошова виплата до Дня незалежності України не включається до середньомісячного сукупного доходу домогосподарства ветерана війни під час призначення та розрахунку розміру житлової субсидії (пункт 7 Порядку обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для всіх видів державної соціальної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 632).

20:19 19.02.2024

ЧИ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НАДБАВКА ДО ПЕНСІЇ НЕПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ПЕНСІЮ ЗА ВИСЛУГУ РОКІВ І МАЮТЬ ДІТЕЙ ДО 18 РОКІВ?

ЧИ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ НАДБАВКА ДО ПЕНСІЇ НЕПРАЦЮЮЧИМ ПЕНСІОНЕРАМ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ПЕНСІЮ ЗА ВИСЛУГУ РОКІВ І МАЮТЬ ДІТЕЙ ДО 18 РОКІВ?

Так, непрацюючим пенсіонерам, які мають на утриманні дітей віком до 18 років, встановлюється надбавка до пенсії, яка призначена відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” або Закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”, в порядку, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 16.07.2008 № 654 “Про підвищення рівня пенсійного забезпечення громадян”.

20:18 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь