A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Новини

Дата: від до Скинути

Разом до Перемоги!

Разом до Перемоги!

Волонтерська робота працівників Центральної Бібліотеки та Центрального Будинку культури Полонської міської ради ТГ з виготовлення маскування для наших військових не зупиняється! Чергова партія химер, яка є надійним захистом від ворога, вже доставлена до військових з Сил Спеціальних Операцій на Херсонському напрямку.

13:12 12.03.2024

Маскування, що рятує життя нашим захисникам!

Маскування, що рятує життя нашим захисникам!

Маскування, що рятує життя нашим захисникам! Химери з волонтерського штабу Будинку культури вже надійно захищають військових на Краматорському напрямку. Попри те, що повномасштабна війна триває вже більш як два роки, потреба в цих елементах захисту не зменшується, тому нагадуємо:

11:56 12.03.2024

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс з визначення суб’єкта господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади

Згідно з рішенням виконавчого комітету Полонської міської ради № 49  від 29.02.2024 року «Про організацію та проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади», оголошується проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

09:56 12.03.2024

Відкриття меморіалів у Полонському ліцеї №3 імені М. Свінціцького.

Відкриття меморіалів у Полонському ліцеї №3 імені М. Свінціцького.

Відкриття меморіалів у Полонському ліцеї №3 імені М. Свінціцького. Три пам’ятні дошки з воїнами, які були випускниками ліцею, не роздумуючи стали на оборону нашої країни, але повернулися на щиті, тепер залишаться на фасаді школи, як нагадування про надто високу ціну нашої Свободи. Кравчук Олександр Миколайович - загинув 7 липня 2022 року під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

14:20 11.03.2024

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.

14:13 11.03.2024

Прощання з Героєм!

Прощання з Героєм!

У Полонській громаді попрощалися з Героєм РИБАЧКОМ ДМИТРОМ СЕРГІЙОВИЧЕМ  (1999-2024), який загинув 5 березня 2024 року у районі Серебрянського лісу поблизу населеного пункту Діброва на Луганщині. Схиляємо голови у скорботному мовчанні про подвиг нашого Земляка та Героя України, що віддав життя за волю українського народу.

14:16 10.03.2024

Про оголошення Дня жалоби

Про оголошення Дня жалоби

Відповідно до п. 20 ч. 4 статті 42, пункту 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв'язку із загибеллю під час виконання військових завдань Рибачка Дмитра Сергійовича: 1. Оголосити в Полонській міській територіальній громаді 09 березня 2024 року Днем жалоби. 2. На знак скорботи за загиблими забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях комунальних та державних установ, підприємств,  установ, організацій та закладів  на території громади.

15:39 08.03.2024

Шановні, дорогі, прекрасні, чудові, кохані жінки!

Шановні, дорогі, прекрасні, чудові, кохані жінки!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято - 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Дорогі жінки, ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Бажаю вам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю і турботою. Нехай вас завжди супроводжує впевненість у завтрашньому дні!

09:00 08.03.2024

В ОВА підписали Меморандум щодо гідного вшанування пам’яті загиблих захисників України

В ОВА підписали Меморандум щодо гідного вшанування пам’яті загиблих захисників України

Хмельницька обласна військова адміністрація, Хмельницька районна військова адміністрація, приватне підприємство «Хмельницький міський патологоанатомічний центр» та КП «Хмельницька міська лікарня» підписали меморандум про співпрацю. Підписання Меморандуму сприятиме всебічній співпраці та об’єднанню зусиль для забезпечення належного супроводження та підготовки тіл загиблих військовослужбовців до поховання, а також зменшення фінансового навантаження на сім’ї загиблих та надання сім’ям загиблих соціальної підтримки.

14:20 07.03.2024

Чи змінить село Червоне свою назву?

Чи змінить село Червоне свою назву?

Чи змінить село Червоне свою назву? У Полонській громаді відбулося зібрання щодо перейменування села Червоне. Його мешканці визначали нову назву населеного пункту. Нагадаємо: Український інститут національної пам’яті склав перелік з 1 400 міст та сіл, які потрібно перейменувати, щоб їх назви відповідали закону України "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні й деколонізацію топонімії". До переліку ввійшло і село Червоне Шепетівського району, назва якого за визначенням УІНП є ідеологічною, пов’язана з символікою радянської влади та комуністичної партії. Мешканці Червоного висловили думку щодо збереження назви зі зміною радянської концепції на патріотичну. Після консультації з представником УІНП, з’ясувалося: така заміна неможлива, оскільки не відповідає закону. Назва села мала б повернутися до історичної – Свинне (перша згадка у 1611 р.), але на попередніх громадських слуханнях обрано іншу – Андріївка.

17:01 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь