A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Безоплатна правова допомога

КОНСУЛЬТАЦІЯ МІНІСТРА ЮСТИЦІЇ ПАВЛА ПЕТРЕНКА

Пане Міністре! 31 березня я голосувала на виборчій дільниці не за місцем своєї реєстрації, а фактичного проживання. Перед цим я зверталась до уповноваженого органу, через який мене додали до списку виборців на тій дільниці, на якій я хотіла проголосувати. Маю питання, чи потрібно ще раз перевіряти себе у списках під час другого голосування на виборах? Дякую за відповідь. Анастасія Подорожня Друзі, перш за все хочу нагадати, що 21 квітня відбудеться повторне голосування на чергових виборах Президента України, тому поінформую вас про деякі особливості, що стосуються голосування не за місцем реєстрації.

10:44:38 16.01.2020

ЗМІНИВСЯ ПОРЯДОК ВИЇЗДУ ДІТЕЙ ЗА КОРДОН

Відділ «Полонське бюро правової допомоги, в рамках загальнонаціонального проекту«Я МАЮ ПРАВО!», інформує  про набрання чинності законодавчими змінами, що були внесені урядом у правила перетинання державного кордону громадянами України, які не досягли 16-річного віку.

10:43:35 16.01.2020

МІН’ЮСТ НА ЗАХИСТІ ПІДПРИЄМЦІВ!

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» має на меті навчити громадян користуватися своїми правами та захищати їх у разі порушення. МІН’ЮСТ НА ЗАХИСТІ ПІДПРИЄМЦІВ! Мін’юстом розроблено Закон № 2213-VIII"Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування", який реально захищає підприємців від незаконних дій правоохоронних органів. Закон набрав чинності з 7 грудня 2017 року, крім норм щодо застосування під час судового розгляду відеозаписувальних технічних засобів, які набирають чинності з 1 січня 2019 року.

10:38:55 16.01.2020

Я МАЮ ПРАВО!

Продовжуючи тематику питань в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» щодо правових основ запобіганню та протидії домашньому насильству: 07 грудня 2017 року Верховною Радою України прийнято Закон України  «Про запобігання та протидію домашньому насильству», яким, зокрема, були внесені зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу»  в частині віднесення до суб’єктів права на безоплатну вторинну правову  допомогу осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства з ознакою статті. Згідно з ч.4 ст.18 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» особа разом із зверненням про надання безоплатної вторинної правової допомоги повинна подати документи, що підтверджують її належність до однієї із вразливих категорій – суб’єктів права на отримання такої допомоги.

10:35:54 16.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь