A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Запрошуємо безробітних громадян на навчання за професіями сільськогосподарської галузі

Підприємства сільськогосподарського напрямку продовжують свою роботу попри воєнний стан. Тому потреба у висококваліфікованих працівниках, які знаються на сільському господарстві є постійною.

17:05:33 23.02.2023

Навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів

ПРО КУРС Нині Україна є країною з найбільшим забрудненням території мінами та вибухонебезпечними предметами у світі. Через це різко зросла небезпека травмування і загибелі дорослих та дітей, чоловіків та жінок внаслідок неправильного поводження з боєприпасами та вибухонебезпечними предметами на територіях проведення бойових дій. В першу чергу, це залишені в деокупованих містах та селах міни, а також небезпечні предмети, що потрапили в неконтрольований обіг по всій території країни. Тому інформування та навчання з попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами, набуває все більшої актуальності. МЕТА КУРСУ Підготовка EORE-тренерів для забезпечення широкого розповсюдження повідомлень щодо ризиків від ВНП серед дітей через шкільну програму, а також дорослих через систему безпеки та охорони праці в організаціях / підприємствах / установах / компаніях по території всієї України, і формування в них навичок безпечної поведінки.

16:45:52 20.02.2023

365 днів. Всеукраїнське опитування!

Шановні українці! Від сумної дати початку повномасштабної агресії росії проти України минає вже 1 рік. Але наша боротьба триває. Україна чинить опір та прагне скорішої перемоги. Сьогодні і щодня країні важливо як кожен українець бачить майбутнє держави, що надихає та підтримує. Важлива думка кожного з вас. Взяти участь в опитуванні можна за посиланням👇 https://s.polls.team/s3/365-dniv Дякуємо за увагу та ваші відповіді! Слава Україні!

14:19:57 15.02.2023

Гуманітарна допомога для ВПО!

До відома внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Полонській громаді Маємо гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для окремих категорій із числа внутрішньо переміщених осіб, а саме:

15:07:09 13.02.2023

З 15 лютого стартує нерестова заборона на вилов щуки

Відповідно до нових Правил любительського та спортивного рибальства з 15 лютого 2023 року по 31 березня 2023 року включно встановлюється заборона на вилов щуки. Ця заборона встановлена з метою забезпечення охорони щуки під час її міграції та відтворення, збільшення її запасів на водоймах у районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницькій області.

10:49:31 13.02.2023

Про формування стрілецьких батальйонів

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та з метою адекватного реагування на загрози національній безпеці держави прийнято рішення про формування стрілецьких батальйонів у кожній області та містах Київ та Дніпро.

10:15:08 08.02.2023

Повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

Повідомлення про проведення консультацій з громадськістю щодо внесення змін до відомостей про юридичну особу Великоберезнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та затвердження її статуту у новій редакції Полонська міська рада ОТГ проводить консультації з громадськістю щодо внесення змін до відомостей про юридичну особу Великоберезнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та затвердження її статуту у новій редакції

08:00:05 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь