Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ДПС

Деклараційна кампанія 2023. Основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що статтею 67 Конституції України передбачено, що кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом.

16:37:33 25.04.2023

Деклараційна кампанія 2023. Граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) – для фізичних осіб – підприємців та  фізичних осіб, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування); 

16:35:11 25.04.2023

«Калькулятор податку на майно» – новий сервіс ДПС

Державною податковою службою України розроблено новий сервіс – «Калькулятор податку на майно».  Він надає можливість громадянам самостійно здійснювати на вебпорталі ДПС розрахунок сум податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та плати за землю з фізичних осіб. Крім того, новий сервіс сприятиме підвищенню обізнаності громадян та якості сплати податку на нерухоме майно. 

16:34:38 25.04.2023

Українську молодь запрошують відчути себе податківцями майбутнього

Державний податковий університет (місто-герой Ірпінь, Київська область), відомчий заклад Міністерства фінансів України,  ініціює проведення VII Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» для учнів 9 —11 класів закладів загальної середньої освіти усіх типів і форм власності та здобувачів закладів фахової передвищої освіти, як одного із незалежних складників Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього».

09:55:25 19.04.2023

Закон України № 2888: внесено зміни до Податкового кодексу

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що з 1 квітня 2023 року набирають чинності норми Закону України від 12 січня 2023 року № 2888-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо платіжних послуг)» (далі - Закон № 2888), яким змінюються окремі норми Податкового кодексу (далі –Кодекс). 

11:27:13 04.04.2023

До 1 липня можна застосовувати старі правила заповнення платіжок для сплати податків та ЄСВ

Державна податкова служба України повідомляє, що Законом України від 30.06.2021 №1591-IX «Про платіжні послуги» (далі – Закон №1591-IX) створено умови для переходу української платіжної інфраструктури на міжнародний стандарт обміну платіжними повідомленнями ISO 20022, який є основою функціонування європейських платіжних систем.

11:24:49 04.04.2023

Основні випадки подання податкової декларації про майновий стан і доходи

Статтею 67 Конституції України передбачено, що кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом.

11:23:08 04.04.2023

Кампанія декларування доходів громадян – 2023: декларуємо доходи від репетиторства

З 1 січня розпочалась кампанія декларування доходів громадян, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи. До їхнього числа віднесені вчителі та викладачі, які торік надавали репетиторські послуги. Репетиторські послуги – це, зокрема, підготовка дітей до школи, вступу до навчальних закладів, незалежного тестування, навчання з будь-яких предметів, написання рефератів, виконання контрольних, курсових та дипломних робіт тощо.

10:32:48 06.03.2023

Власникам нерухомості та земельних ділянок варто провести звірку щодо заборгованості зі сплати майнових податків

Громадянам, які володіють нерухомістю та земельними ділянками, варто провести звірку щодо належним їм об’єктів і нарахованих податкових платежів, - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області.  Оскільки чимало власників землі та нерухомості у минулі роки допустили податковий борг із майнових податків, Полонська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області пропонує громадянам обов’язково відвідати Центр обслуговування  платників Полонської ДПІ та перевірити наявність заборгованості перед місцевим бюджетом. 

10:30:24 06.03.2023

Декларування 2023: У яких випадках потрібно подати декларацію про майновий стан і доходи

Головне управління ДПС в Хмельницькій області інформує, що статтею 67 Конституції України передбачено, що кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому законом. 

16:29:21 02.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних