Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 29.09.2023 11:11
Кількість переглядів: 103

Освіта - скарб; праця - ключ до нього.
П. Буаст


Так історично склалося, що ідея святкування Дня працівників освіти з’явилася в багатьох країнах світу ще у XIX столітті. В першу неділю жовтня вшановують працю скромних, але достойних людей, які здійснюють зв’язок часів, формують нове покоління громадян, передаючи неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни. 

28 вересня 2023 року в Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти. Привітання освітян Полонської громади від начальника відділу, освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ Віталія Сітарського та першого заступника голови Полонської міської ради Віктора Яськова; вшанування грамотами, грошовими винагородами, преміями, подарунками кращих працівників освітньої галузі відділом освіти, міською радою, головою фермерського господарства «Колос» Русланом Скримським, президією профспілкової організації працівників освіти Полонської та Понінківської ТГ: директорів, діловодів, вчителів, вихователів, завідуючих господарством, кухарів, медичних працівників, прибиральниць, усіх тих, хто в надважкій сьогоднішній ситуації робить вагомий внесок у справу виховання та навчання підростаючого покоління; вручення педагогічної премії імені Лесі Українки директорам Полонського ліцею №2 імені О.Боброва Валентині Лапець та Полонського ліцею №7 імені М.Сливки Наталії Цабун.

Гарний настрій та позитивні емоції подарували учасникам заходу музичні твори, виконані народним аматорським колективом «Полонь» та Євгенією Гаєвською. А трояндові ікебани від Полонського ліцею №1 стали окрасою дійства.

Олександр Карнафель, ведучий дійства, на завершення відзначив, «…що всупереч усім перешкодам українська освіта обов’язково стане сильнішою після теперішніх випробувань, ключем до відновлення сподівань і можливостей для майбутнього, допомагатиме людям знайти своє місце у нових реаліях, буде основою прогресу та розвитку нації, фундаментом її майбутнього».

Окрема подяка інформаційному відділу Будинку культури (Інфодім) в особі Мар’яни Калюжної за оперативне та якісне висвітлення події!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь