A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

16 вересня 2023 року в Україні разом з 191 країною Світу відбудеться щорічна акція до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

Дата: 12.09.2023 14:24
Кількість переглядів: 228

Мета заходу – об’єднання громадян з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення внутрішньо переміщених осіб до суспільно корисної діяльності.

Організатори акції – Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s do Іt World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, ряду громадських організацій.

Всесвітній день прибирання World Cleanup Day» проводиться щорічно в усьому світі і об’єднує мільйони учасників.

В Україні у 2023 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням заборон, обмежень, які діють на період війни.

Рекомендований період проведення заходів – 13-16 вересеня 2023 року.

Можливі різні формати, в залежності від можливостей у воєнних реаліях:прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, закладів освіти, сортування вторинної сировини та здача на перероблення; приурочення осіннього місячнику благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо.

Згідно розпорядження Полонського міського голови №165 від 11.09.2023 року Полонська міська територіальна громада планує проведення заходів до Всесвітнього дня прибирання 15.09.2023 року.

В зв’язку з вищевикладеним, з метою приведення території населених пунктів громади у належний санітарний та естетичний стан, звертаємося до Вас, як до свідомих і порядних мешканців нашої громади, та просимо Вас взяти активну участь у заходах по проведенню Всесвітнього дня прибирання 15.09.2023 року на території нашої громади, а саме:

  • провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за підприємствами,організаціями, закладами охорони здоров’я, освіти, культури, торгівлі, підприємцями територій та смуг відведення автомобільних доріг і вулиць;
  • провести ліквідацію несанкціонованих та неконтрольованих звалищ відходів у межах смуг вулиць та доріг населених пунктів громади, зонах відпочинку, на берегах водойм, річок;
  • провести очищення від сміття і приведення у належний санітарний стан прилеглу територію до особистих домогосподарств жителів громади.

Звертаємо увагу, що всі учасники акції мають обов’язково зареєструвати результати прибирання за посиланням: https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18.

 

Завчасно вдячні  ВАМ за розуміння та співпрацю!

 

Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь