A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Допомога Червоного хреста України мешканцям громади, які надали прихисток під час війни

Дата: 17.03.2023 08:30
Кількість переглядів: 189

24 лютого 2022 року з початком повномасштабної агресії російської федерації проти нашої країни, велика кількість людей, що опинилися в зоні бойових дій та тимчасово окупованих територій змушені були залишити свої домівки та шукати прихистку в тому числі і на території Полонської територіальної громади. З 19 березня 2022 р. згідно Постанови Кабінету Міністрів України №333 власникам житла, що тимчасово розмістили внутрішньо переміщених осіб, передбачена компенсація на оплату житлово - комунальних послуг. В період з березня 2022 року по лютий 2023 року близько тисячі власників житла надали прихисток для більше 2000 осіб на території нашої громади. Фото без опису

Всебічну гуманітарну, фінансову та моральну допомогу мешканцям громади та особам що змушені були шукати прихисток на території нашої громади надавалась Хмельницькою військовою державною адміністрацією, Шепетівською військовою державною адміністрацією, Полонською міською радою та її депутатським корпусом, працівниками виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, волонтерами, меценатами, благодійними організаціями а також Товариство Червоного Хреста України.

Так 10 березня 2023 року в чергове в приміщенні Полонського міського будинку культури за Програмою Данського Червоного Хреста проводилось реєстрація власників житла Полонської територіальної громади,з метою надання фінансової підтримки, що на безоплатній основі надали прихисток для внутрішньо переміщених осіб.

Волонтерською групою, на чолі з керівником міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Веселковою Галиною Петрівною, волонтерів Віталіною Лєтіною та Володимиром Корольковим було проведено зустріч з власниками житла, що відносяться до найвразливішими верствами, особами з інвалідністю І-ІІІ групи.

В ході зустрічі представники Товариства Червоного Хреста України щиро подякували мешканцям громади за їхні щирі серця та безкорисливість.

В свою чергу учасники зустрічі подякували за всебічну фінансову та матеріальну підтримку внутрішньо-переміщених осіб та небайдужість до проблем соціально незахищеної верств населення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь