A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ОВА завжди була, є і буде надійним партнером у всіх починаннях для громад області, – С.Тюрін

Дата: 14.03.2023 16:53
Кількість переглядів: 137

На цьому наголосив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час сьогоднішнього засідання Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України. До участі в зібранні долучилися голови міських, селищних, сільських рад, фахівці органів місцевого самоврядування, виконавча дирекція Хмельницького РВ АМУ. Засідання провів голова Хмельницького РВ АМУ, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Фото без опису

Зазначимо, що наразі Хмельницьке РВ АМУ налічує 45 громад – членів у Хмельницькій області. Попри війну, організація не припинила свою роботу, а на регулярній основі, у онлайн-режимі, проводить збори голів громад – членів Асоціації міст України у Хмельницькій області з метою обговорення актуальних питань роботи органів місцевого самоврядування. Також одним із напрямів роботи регіонального відділення залишається проведення практикумів, вебінарів та семінарів, які ознайомлюють фахівців місцевих рад із нововведеннями законодавства, інструментами ефективної роботи, можливостями залучення додаткових ресурсів тощо.

Із початком повномасштабного вторгнення рф на територію України Хмельницьке РВ АМУ започаткувало і благодійні ініціативи зі збору гуманітарної допомоги для жителів прифронтових громад та мешканців деокупованих територій.

Сьогоднішнє зібрання присвятили обговоренню роботи ХРВ АМУ у 2021-2022 роках та плану роботи на 2023 рік. Також представники територіальних громад області мали можливість надати пропозиції щодо розвитку та вирішення окремих проблемних питань органів місцевого самоврядування.

Від імені начальника ОВА Сергія Гамалія до учасників зібрання звернувся перший заступник Сергій Тюрін. Він наголосив, що Асоціація міст України вже давно зарекомендувала себе як потужна та сильна організація, спроможна відстоювати інтереси місцевого самоврядування як на регіональному, національному, так і на міжнародному рівні. Адже з кожним роком, додав посадовець, вона поповнюється новими членами і це говорить про те, що Асоціація є дієвою, долучається до усіх процесів життєдіяльності органів місцевого самоврядування, бере участь у напрацюванні нормативної бази, формуванні бюджетної політики, а найголовніше – напрацюванні побратимських відносин, адже на сьогоднішній день це надзвичайно важливий напрямок роботи.

Фото без опису

«На жаль, з війною додалося чимало нових викликів, питань та завдань, які постали перед керівниками громад. Це і питання відновлення та відбудови інфраструктури, допомоги військовим, волонтерам та внутрішньо переміщеним особам, але на сьогодні наші громади з цим гідно справляються. Переконаний, що тільки разом, об’єднавши зусилля, ми подолаємо усі виклики і здобудемо довгоочікувану перемогу», – сказав Сергій Григорович.

На знак вдячності за тісну співпрацю та злагоджену роботу обласної військової адміністрації та Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України посадовець вручив відзнаку ОВА «За заслуги перед Хмельниччиною» Олександру Симчишину.

Фото без опису

В продовження зібрання, виконавчий директор ВАОМС АМУ Олександр Слобожан вручив Подяки від голови Асоціації міст України Віталія Кличка окремим головам громад.

Хмельницьке РВ АМУ у 2023 продовжуватиме систематичну роботу із залучення нових громад до членів у ВАОМС, адже побудова якісної комунікації та співпраці усіх громад Хмельниччини, для відстоювання інтересів органів місцевого самоврядування, залишається у пріоритеті АМУ та її регіональних відділень.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь