A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

Дата: 07.02.2023 08:00
Кількість переглядів: 128

Повідомлення про проведення консультацій з громадськістю щодо внесення змін до відомостей про юридичну особу Великоберезнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та затвердження її статуту у новій редакції

Полонська міська рада ОТГ проводить консультації з громадськістю щодо внесення змін до відомостей про юридичну особу Великоберезнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та затвердження її статуту у новій редакції

Заходи з оптимізації шкільної мережі планується провести з метою створення єдиного освітнього простору, підвищення якості освіти, раціонального та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів та вихованців. Дія прийнятого рішення поширюватиметься на учнів та їх батьків Великоберезнянського старостинського округу, працівників Великоберезнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Можливі варіанти вирішення питання щодо Великоберезнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів:

  1. реорганізація у гімназію.

Консультації з громадськістю проходитимуть у формі публічного громадського обговорення на зустрічі з громадськістю Великоберезнянського старостинського округу 21 лютого 2023 року о 10.00 год. в приміщенні Великоберезнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Письмові зауваження та пропозиції приймаються, консультації надаються за адресою: м.Полонне, вул Л.Українки,113, каб.№1 або на електронну пошту: vokms.pl.otg@ukr.net у строк з 06 лютого 2023 року по 07 березня 2023 року, відповідальна особа Сітарський Віталій Володимирович.

Результати публічного громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Полонської міської ради до 09 березня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь