A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Громади Хмельниччини отримали ще 9 нових шкільних автобусів

Дата: 25.01.2023 16:54
Кількість переглядів: 194

Сьогодні закладам загальної середньої освіти області передали ще 9 шкільних автобусів. Це друга партія автобусів, які передаються на громади, першу партію в такій кількості вони отримали напередодні нового року.

Ключі від новеньких машин вручили представникам громад начальник ОВА Сергій Гамалій разом із своїм заступником Володимиром Юр’євим, а також народні депутати України Сергій Мандзій та Юрій Заславський.

Фото без опису

Отож, ще 8 територіальних громад області поповнилися новенькими та комфортними автобусами, зокрема: Антонінська, Городоцька (2), Зіньківська, Ізяславська, Летичівська, Полонська, Староостропільська та Старосинявська.

«З початком війни Хмельниччина передала 84 шкільних автобуси до Луганської та Донецької областей, де й досі тривають активні бойові дії. Тому потреба у придбанні автобусів досі залишається актуальною. Ми і надалі працюватимемо над оновленням автопарку, аби наші школярі мали можливість безпечно і комфортно дістатися до навчальних закладів», – сказав Сергій Гамалій.

Нагадаємо, що придбання автотранспорту у 2022 році здійснювалось на умовах співфінансування, зокрема: 57,7% – за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету та 42,3% – з місцевих бюджетів. Загалом було придбано 18 шкільних автобусів на загальну суму 46 620,0 тис. гривень для 15 територіальних громад області.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь