A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Шановні мешканці Полонської територіальної громади!

Дата: 03.11.2022 16:55
Кількість переглядів: 2021

З настанням зимового періоду часто виникають ситуації, пов’язані з випаданням великої кількості снігу, що обмежує рух по вулицях населених пунктів громади, особливо транспортними засобами. Для своєчасного очищення вулиць та доріг на території Полонської міської об'єднаної територіальної громади виконкомом Полонської міської ради ТГ прийнято рішення №260 від 02.11.2022 року «Про організацію снігоприбирання в населених пунктах Полонської міської ТГ у зимовий період 2022-2023 років».

Організація снігоприбирання на вулицях населених пунктів буде проводитися спеціальним транспортом комунальних підприємств Полонської міської ради ТГ, інших організацій та установ, фермерських господарств.

Головною умовою для проведення робіт по розчищенню вулиць від снігу є необхідність завчасно привести у належний стан прилеглі території до Ваших домоволодінь, а саме:

- здійснити обрізання гілок дерев, кущів, тощо, які потрапляють на проїзну частину вулиці або ростуть на прилеглій до Вашого домоволодіння території

та прибрати:

- будівельні та господарські матеріали (камінь, пісок, відсів, щебінь, будівельні блоки, цеглу, дошки, бруси, мішки з матеріалами, дрова, тощо), будівельне сміття та відходи;

- будь-яке власне майно, транспортні засоби, причіпи.

ПРОСИМО мешканців громади не ігнорувати рекомендації виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, вказані у даному повідомленні та не створювати перешкоди по проведенню вищевказаних робіт (залишення на проїзній частині вулиці будівельних матеріалів, піску, щебеню, каміння, тощо), що унеможливить роботу спеціальної снігоприбиральної техніки на Ваших вулицях.

ПОПЕРЕДЖАЄМО,що в разі пошкодження спецтехніки, внаслідок залишення на проїзній частині вулиці будівельних матеріалів, піску, щебеню, каміння, тощо, власники зазначених домоволодінь будуть відшкодовувати в повному обсязі завдані збитки та будуть притягнуті до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – штрафу в сумі від 340 до 1360 грн.)

Дякуємо за розуміння та співпрацю! 

 

Відділ благоустрою  та екології виконавчого комітету 

Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади

тел. 91 308


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь