A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Обстеження умов проживання сімей, які перебувають в СЖО

Дата: 12.09.2022 21:47
Кількість переглядів: 1181

Дитинство — найщасливіший період життя для багатьох з нас… Ми завжди тепло згадуємо дитячі роки, але є діти, у яких батьки ведуть асоціальний спосіб життя і не виконують своїх батьківських обов’язків. І тоді на допомогу таким дітям приходить держава.

Спеціалістами соціальної роботи з населенням ВК Полонської міської ради ОТГ  спільно з поліцейським офіцером громади було здійснено виїзди до сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, надано консультації родинам щодо послуг, які надає відділ соціальної роботи. Було перевірено умови утримання, проживання та виховання дітей, а також наявність шкільного приладдя, одягу та взуття в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах та в групі соціального ризику.

Більшість сімей мають низький рівень життя через відсутність сталих доходів. Окрім цього існують конфліктні стосунки між членами родини, недотримання родинами санітарно-гігієнічних норм проживання, неналежне виконання батьками батьківських обов’язків та зловживання ними спиртних напоїв.

Представникам сімей було надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, проведено бесіди щодо зловживання алкогольними напоями, попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Також батьків попереджено про необхідність регулярного відвідування дітьми навчальних закладів, за пропуски занять без поважних причин, ознайомлено з деякими пунктами «Про загальну середню освіту» та зі статтею 150 «Сімейного кодексу України».

 

Відділ соціальної роботи з населенням ВК Полонської міської ради ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь