A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Нарада з головами територіальних громад Шепетівського району

Дата: 31.08.2022 21:18
Кількість переглядів: 934

 30 серпня, під керівництвом начальника РВА Олексія Глушакова відбулася нарада з головами територіальних громад Шепетівського району. Участь у нараді взяли голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський, начальник Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Царук.

На початку засідання головний спеціаліст відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Шепетівської районної державної адміністрації Сергій Дмитрук, детально зупинився на питаннях:

– про стан готовності фонду захисних споруд цивільного захисту у територіальних громадах району, зокрема найпростіших укриттів, до використання за призначенням. Результати роботи з оформлення Актів оцінки об’єкта (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття за результатами комісійних обстежень, в тому числі і в закладах освіти;

– про результати роботи щодо вдосконалення системи оповіщення населення району;- про порядок вирішення питання щодо визначення балансоутримувачів та постановки на облік сирен автоматичного та ручного запуску у територіальних громадах району;

– про стан забезпеченості засобами захисту (респіраторах) для забезпечення непрацюючого населення, що проживають у 30 км зоні спостереження Хмельницької АЕС. Проблемні питання та шляхи вирішення.

Продовжуючи нараду перший заступник голови адміністрації Богдан Маршук поінформував голів громад по питанню затвердження комплексних планів проходження осінньо-зимового періоду 2022/23 року із визначенням сценаріїв реагування у випадках кризових ситуацій, у тому числі щодо формування резервів приладів виробництва теплової енергії, необхідного обладнання та матеріалів для проведення аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення, забезпечення резервними, автономними та альтернативними джерелами енерго та теплопостачання.

По завершенню наради начальник РВА Олексій Глушаков вручив Подяку Хмельницької обласної військової адміністрації з нагоди Дня Незалежності України трудовим колективам підприємств, установ, організацій Полонської міської територіальної громади за активну громадську позицію, самовіддану та безкорисливу працю, гуманітарну допомогу надану ЗСУ, мешканцям населених пунктів, де тривають бойові дії, а також внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прилисток у громаді.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь