A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Приватне акціонерне товариство «Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько- рибоводне підприємство» повідомляє.

Дата: 14.04.2022 09:16
Кількість переглядів: 261

Основним видом діяльності ПрАТ «Хмельницькрибгосп» є вирощування рибопосадкового матеріалу, товарної риби та селекційно-племінна робота на території Хмельницької та частково Тернопільської областей, на площі близько 6000 га.

Жива риба, яку ми вирощуємо, характеризується доступною ціною для населення та високою якістю, що підтверджується ветеринарними сертифікатами.

В такі скрутні для нас усіх часи, наше підприємство надає в якості благодійності продукцію власного виробництва Збройним Силам України, військовим госпіталям, вимушеним переселенцям. Крім того, ми надаємо матеріальну допомогу нашим ЗСУ, надаємо своє майно для організації блок-постів, ми віддаємо свої рибацькі неводи для переробки їх у маскувальні сітки, наші працівники захищають Батьківщину у лавах ЗСУ та територіальної оборони.

Крім того, між ПрАТ «Хмельницькрибгосп» та Державним агентством меліорації та рибного господарства укладено угоду, згідно якої наше підприємство зобов’язується забезпечувати потреби Збройних Сил України (у тому числі територіальної оборони) та інших військових формувань, громадян, водними біоресурсами та продукцією з них з метою недопущення соціальної та продовольчої кріпи, підтримки населення, суб’єктів рибної галузі та держави в умовах воєнного стану.

Рибогосподарські технологічні водойми, якими користується ПрАТ «Хмельницькрибгосп», розташовані на території Волочиської міської ради (біля с. Тарноруда, с. Канівка, с. Поляни, с. Лозова, с. Маначин), Війтовецької селищної ради (біля с. Сарнів), Антонінської селищної ради (біля с. Тріски, с. Гриценки, с. Ключівка, смт Антоніни). Старокостянтинівської міської ради (біля с. Росолівці), Краснлівської міської ради (біля с. Манівці та с, Кульчнни), Меджибізької селищної ради (біля с. Ярославка, с. Митківці, с. Ставниця та смт Меджибіж), Полонської міської ради (біля с. Онацьківці, с. Велика Березна, с. Новолабунь), Старосинявська селищна рада ( біля с. Нова Синявка, с. Заставці, с. Теліженці, с. Уласово-Русанівка, с. Пилява), Миролюбненська сільська рада (біля с. Кантівка, с. Деркачі, с. Немиринці, с. Новоселиця, с. Миролюбне, с. Сковородки), Лісовогринівецька сільська рада (біля с.Моломолинці), Чорноострівська селищна рада (біля смт. Чорний Острів) Хмельницької обдасть

Разом з тим, з кожним днем від наших працівників все більше надходить інформації щодо виявлення заборонених знарядь лову (сітки).

Так, до прикладу, 01.04.2022 року лише на водоймі Тарноруда № І, було виявлено 12 сіток!!!

Довідково, змінами до Кримінального Кодексу України передбачено посилення відповідальності за скоєння основних майнових злочинів, крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану, є кваліфікованим складом злочину. Вчинення крадіжки в умовах воєнного стану - одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 КК, за що передбачено покарання - позбавлення волі від 5 до 8 років.

Враховуючи вищевикладене, просимо Вашого сприяння у проведенні превентивних (роз’яснювальних) заходів, щодо недопущення викрадення риби ПрАТ «Хмельницькрибгосп».

Принцип «Все для фронту, все для Перемоги» має діяти, а не лише декламуватися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь