A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Сергій Гамалій про безпекову ситуацію на Хмельниччині станом на ранок 7 березня

Дата: 07.03.2022 15:57
Кількість переглядів: 198

12 день війни. Ніч на Хмельниччині минула спокійно. Про це повідомив під час ранкового брифінгу начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

- Сьогодні продовжується робота з упорядкування блокпостів на території області. Створена комендатура та призначено коменданта, до повноважень якого належить і зазначене питання, чітко визначено розташування усіх постів. Розглядається питання закриття м. Хмельницького тільки на комендантську годину, з 21.00 до 6.00, про його результати  розгляду буде повідомлено додатково.

Також буде розблоковуватися рух по всій території області, бо через Хмельниччину рухаються багато переселенців з районів бойових дій,  а також  гуманітарні вантажі, які мають доправлятися без затримок.

- Сьогодні до ОВА надійшов лист з подякою від колег з Луганщини за допомогу та підтримку у цей нелегкий для усіх нас час. Хмельниччина готова допомагати і підтримувати усіх, хто цього потребує, адже перемога – то наша спільна справа.

- Область прийняла понад 12 тисяч біженців. Нагадуємо, що усі чоловіки, що зупиняються в наших громадах, мають обов’язково зареєструватися в органам місцевого самоврядування та стати на військовий облік.

- Продовжує роботу обласний колцентр 093-17-02-560. За цим телефоном можна звертатися з питань допомоги біженцям та переселенцям, безпеки, гуманітарної допомоги, логістики та інших питань, що пов’язані із організацією допомоги у зв’язку з російською агресією.

- Аби допомогти дітям переселенців пережити стрес від війни та покращити їх психологічний стан, Хмельницький обласний театр ляльок організовує щоденні вистави для найменших глядачів.

- Розроблено оновлення додатку “Повітряна тривога”. Додано можливість сповіщення про тривогу по районах та громадах області.

- Голова ОВА дав інтерв’ю польському новинному телеканалу TVN24, у якому розповів про ситуацію в Україні та на Хмельниччині, а також висловив щиру подяку нашим польським друзям за всебічну підтримку України у цей важкий час.

- Вживаються усі можливі заходи, аби область нормально функціонувала. У зв’язку з цим усім громадянам необхідно зосередитися на своїй безпосередній роботі або долучитися до допомоги волонтерам. Звертаємо увагу, що функція патрулювання населених пунктів та виявлення ДРГ покладена на підрозділи територіальної оборони, Нацполіції та інших силових структур. Пересуватися зі зброєю решті громадян суворо заборонено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь