A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення

Дата: 31.01.2022 11:21
Кількість переглядів: 265

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Полонської міської ради «Про внесення змін до відомостей про юридичну особу Великоберезнянська загальноосвітня школа I-III ступенів Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади та затвердження її статуту у новій редакції»

1.Організатор громадського обговорення: Полонська міська рада Полонської міської територіальної громади.

2. Об’єкт права власності щодо якого проводиться обговорення: Великоберезнянська загальноосвітня школа I-III ступенів Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади.

3. Пропозиції та обгрунтування щодо реорганізації об’єкта права власності: пропонується провести реорганізацію закладу шляхом пониження ступеня з метою забезпечення рівного доступу до якісної  освіти, раціонального та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів, забезпечення профільної освіти відповідно до сучасних вимог.

4. Суб’єкт, який виніс пропозицію щодо розгляду проєкту рішення: відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ.

5. Строки громадського обговорення проєкту рішення: з 01 лютого 2022 року по 01 лютого 2023 року.

6. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для надання пропозицій  (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на пошту адресу: відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ, вул. Лесі Українки 114, місто Полонне, Шепетівський район, Хмельницька область, 30530, e-mail: vokms.pl.otg@ukr.net до 01 лютого 2023 року включно.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає, анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

7. Місцезнаходження та адреса ел. пошти, номер телефону, за яким можна отримати консультації з питань, що винесені на обговорення: вул. Лесі Українки 114, місто полонне, Шепетівський район, Хмельницька область,

тел 2-02-91, е- mail: vokms.pl.otg@ukr.net

 

8. Прізвище, ім’я, по батькові особи, що проводить громадське обговорення: Сітарський Віталій Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ.

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 03 лютого 2023 року на офіційному веб-сайті виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь