A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта «Про затвердження вартості проїзду на міському пасажирському транспорті»

Дата: 28.01.2022 10:16
Кількість переглядів: 267

Відповідно до ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, Закону України “Про ціни і ціноутворення“, ст. ст. 5, 10, 11 Закону України “Про автомобільний транспорт“, Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері  господарської діяльності“, з метою отримання пропозицій та зауважень оприлюднюється регуляторний  акт - проект рішення виконавчого комітету Полонської міської ради  об’єднаної територіальної громади «Про затвердження вартості проїзду на міському пасажирському транспорті» та аналіз його регуляторного впливу.

Проект спрямований на визначення та приведення вартості послуг з перевезення пасажирів до економічно - обґрунтованих витрат на проїзд в міському автомобільному транспорті, у зв’яз­ку із зрос­танням рів­ня мі­ні­маль­ної за­ро­біт­ної пла­ти, із збільшенням вартості  цін на па­лив­но-мас­тиль­ні ма­те­рі­али, зап­части­ни та ком­плек­ту­ючі.

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Полонської міської ради у розділі «Регуляторна політика» – «Проекти регуляторних актів, для обговорення

Розробник проекту рішення – виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ, перевізники

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту приймаються в письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу на адресу розробника проекту регуляторного акта: 30500,  вул. Л.Українки, 113, м. Полонне, тел. (03843)2-00-89, 2-00-91. Електронна адреса: mr_polonne@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь