A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Відбулося засідання «круглого столу» в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 30.11.2021 10:58
Кількість переглядів: 530

29 грудня поточного року в приміщенні Полонської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості відбулося засідання «круглого столу» в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».  У роботі «круглого столу» взяли участь заступник Полонського міського голови Тетяна Шамрай, представники відділу соціальної роботи з населенням ВК Полонської міської ради ОТГ, відділу «Полонське бюро правової допомоги», Полонського відділення поліції Шепетівського ВП ГУНП в Хмельницькій обл., Полонської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості.

Головна мета заходу – поділитися досвідом, проаналізувати роботу в громаді по запобіганню та протидії насильству в сім’ї.

У виступах учасників зібрання зазначено, що проблема насильства в родині досить гостро стоїть в Україні. Її небезпечність полягає в тому, що прояви жорстокості та насильства в сім’ї не лише руйнують гармонію родинних стосунків, а й виступають передумовою злочинності в суспільстві загалом. Особливо кричущою ця проблема є тим, що від неї страждають діти. Діти не лише спостерігають за насильством у своїй сім’ї, а й дуже часто самі є жертвами такого насильства з боку батьків та інших членів сім’ї. Дуже часто у майбутньому вони переносять цей негативний досвід у власне життя.

У ході засідання обговорено напрями діяльності та механізм вдосконалення взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству на ознакою статі, задля ефективного реагування на подібні факти, надання допомоги постраждалим та притягнення кривдників до передбаченої Законом відповідальності.

Учасники круглого столу були єдині у думці, що найважливішу роль у попередженні насильства у сім'ях відіграє інформаційно-просвітницька та консультаційна робота. У цьому сенсі ефективному вирішенню проблеми запобігання насильства має стати злагоджена взаємодія всіх відповідних служб.

Підсумовуючи засідання, заступник міського голови Тетяна Шамрай наголосила, що міська влада і надалі буде спрямовувати свою роботу на покращення вільного від насильства та комфортного соціального простору в Полонській територіальній громаді.

 

                                                        Відділ соціальної роботи з населенням

                                      ВК Полонської міської ради ОТГ

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь