A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

У сесійні залі Шепетівської районної ради пройшла робоча зустріч за участі голови районної державної адміністрації Анатолія Катеренчука, директора Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Олександра Завроцького, голови Шепетівської районної рад

Дата: 23.09.2021 13:43
Кількість переглядів: 293

У сесійні залі Шепетівської районної ради пФото без описуройшла робоча зустріч за участі голови районної державної адміністрації Анатолія Катеренчука, директора Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Олександра Завроцького, голови Шепетівської районної ради Олега Кулінського, голів територіальних громад Шепетівського району.

Проведення наради зумовлено погіршенням епідемічної ситуації в країні в цілому та рішенням впровадження «жовтого» епідемічного рівня по всій території України з 23 вересня 2021 року.
Під час наради присутні обговорили епідемічну ситуацію, спричинену коронавірусною інфекцією COVID-19, організацію та проведення вакцинації в населених пунктах Шепетівського району, питання вакцинації серед освітян.
Директор Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Олександр Завроцький проаналізував стан справ з вакцинації у громадах Шепетівського району та надав статистичні дані стосовно вакцинованих осіб в розрізі кожної територіальної громади.
В ході наради було зауважено, що на сьогодні єдиним способом захистити себе від коронавірусної хвороби та зупинити поширення пандемії COVID-19 є вакцинація.
Варто зауважити, що держава зробила усіх необхідних заходи для успішного проведення кампанії з вакцинації. Наразі у територіальних громадах щеплення здійснюють вакцинами: Comirnaty від Pfizer-BioNTech, CoronaVac від Sinovac Biotech і AstraZeneca (Covishield, SKBio), організовано центри вакцинації, кабінети щеплень, виїзні мобільні бригади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь