A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Право на податкову знижку зберігається до кінця року

Дата: 07.09.2021 09:06
Кількість переглядів: 202

Громадяни, що сплачують кошти за здФото без описуобуття освіти у державних навчальних закладах, можуть отримати компенсацію у вигляді податкової знижки.
З метою використання такого права на податкову знижку у рахунок зменшення оподатковуваного доходу за наслідками звітного податкового року платник податків може включити фактично здійснені ним витрати у вигляді суми коштів, сплачених на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім’ї першого ступеня споріднення. Для підтвердження цього, подаються такі документи:

  • відповідний платіжний та розрахунковий документи – квитанції, фіскальні чеки, прибуткові касові ордери, що ідентифікують надавача послуг і особу, яка звертається за податковою знижкою (їх отримувача);
  • копія договору, в якому обов’язково повинно бути відображено надавача послуг (заклад освіти) та отримувача послуг (здобувача освіти), вартість таких послуг і строк їх оплати.

У разі якщо відповідні витрати підтверджені електронним розрахунковим документом, платник податків зазначає в податковій декларації про майновий стан і доходи лише реквізити електронного розрахункового документа.

Крім того, для отримання зазначеної вище податкової знижки за навчання існують певні вимоги. Зокрема, обов’язковими є громадянство України та наявність реєстраційного номера облікової картки платника податків, отримувач податкової знижки не має бути приватним підприємцем. Не відшкодовуються додаткові курси та навчання на військовій кафедрі.

Нагадаємо, скористатись правом на податкову знижку ви можете до 31 грудня 2021 року за попередній, 2020 рік. На наступник рік таке право не переноситься.

За інформацією Полонської ДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь