A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Депутатам Полонської міської ради на звернення від 12.07.2021 року щодо проведення 13 липня 2021 року позачергового засідання сесії Полонської міської ради

Дата: 13.07.2021 12:27
Кількість переглядів: 310

За наслідками розгляду звернення депутатів Полонської міської ради від 12.07.2021 року щодо проведення 13 липня 2021 року позачергового засідання сесії Полонської міської ради повідомляємо наступне.

Розпорядженням міського голови №108/2021-р від 24 травня 2021 року скликано сесію Полонської міської ради яка відбудеться 14 липня 2021 року.
В запропонованому порядку денного сесії міської ради 14.07.2021 року внесено  питання, які пропонуються розглянути депутатами на позачерговій сесії 13 липня 2021 року, а саме:

  1. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Полонської міської територіальної громади;
  2. Про розгляд заяв на лікування;
  3. Про розгляд заяв громадян щодо виділення коштів учасникам АТО /ООС;
  4. Про розгляд клопотань підприємства.

Відповідно ст.23 Регламенту Полонської міської ради затвердженого рішенням другої позачергової сесії №2 від 29.12.2015 року  із змінами та доповненнями - позачергові сесії скликаються в міру необхідності. Мотивовані пропозиції про скликання позачергової сесії ради підписані ініціаторами надсилаються міському голові із зазначенням питань порядку денного та проектами документів, розгляд яких пропонується, не пізніше як за три дні до початку сесії. Фото без опису

Проте, всупереч вимогам Регламенту міської ради не надано  обґрунтування щодо необхідності скликання позачергової сесії та внесення окремих питань які будуть розглядатися 14 липня на черговій сесії міської ради.

Крім того, необхідно зазначити, що прийняття запропонованих в депутатському зверненні рішень по питанню: «Про розгляд заяв на лікування», не може розглядатися відокремлено без прийняття  рішення «Про внесення змін до Програми надання  одноразової грошової допомоги населенню, що проживає на території Полонської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки», прийняття  рішення щодо питання «Про розгляд заяв громадян щодо виділення коштів учасникам  АТО/ООС» не може розглядатися відокремлено без прийняття  рішення по питанню «Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників  антитерористичної операції, операції об’єднаних сил  та членів їх сімей на території Полонської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 – 2024 роки».

          При цьому,  вищевказані питання,  комплексно можливо вирішити та реалізувати в подальшому, шляхом перерахування коштів громадянам, після прийняття рішення «Про внесення змін до бюджету Полонської територіальної громади на 2021 рік (22517000000)».

        А рішення  «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Полонської міської територіальної громади»  має в обов’язковому порядку  прийматися в комплексі із питанням «Про затвердження порядку і нормативів відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальних підприємств Полонської міської територіальної громади, що вилучається до бюджету громади».

        В порядку денного внесеного на розгляд сесії 14 липня 2021 року враховані всі вище перераховані обставини, що надасть в подальшому можливість після прийняття комплексу рішень здійснити їх реалізацію для досягнення кінцевого результату.

   Враховуючи викладене, підстави для задоволення депутатського звернення для проведення позачергової сесії 13.07.2021 року щодо розгляду відокремлених питань, які розглядатимуться 14.07.2021 року на черговій сесії, відсутні.      

 

Полонський міський голова                                            Франц СКРИМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь