A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Актуально: на Хмельниччині влада і громада розпочали реалізацію заходів з подолання незадекларованої праці

Дата: 09.07.2021 15:28
Кількість переглядів: 612

Податкова служба Хмельниччини організувала робочу зустріч із представниками влади і громади стосовно проведення спільних інспекційних заходів з легалізації трудової зайнятості. Подія відбувся в рамках Національного плану спільних дій, зокрема, у партнерстві ДПС та Держраці.

До ділової розмови долучилися начальник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Віталій Лазарєв, начальник Управління Держпраці в області Олександр Малюзін, заступник Хмельницького міського голови Роман Примуш, а також фахівці податкової служби, облдержадміністрації та Хмельницької міської ради.

Фото без опису

«У ході діалогу узгоджено механізм спільної роботи щодо реалізації заходів, спрямованих на стимулювання платників податків та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин. Ця робота полягає як у реалізації заходів по інформаційній кампанії про переваги офіційного працевлаштування та ризики використання незадекларованої праці, так і у проведенні моніторингу та фактичних відпрацювань роботодавців, які мають найвищий ризик використання найманих працівників», – підкреслив керівник ГУ ДПС в області Віталій Лазарєв.

Під час проведення спільних заходів у поле зору ДПС та Держпраці потраплятимуть роботодавці, які продовжують ухилятись від декларування праці найманих працівників.

Спільне інспектування надасть можливість оперативно виявити роботодавців, що мають найвищий ризик використання нелегальної праці, зокрема, у сфері легкої та переробної промисловості, громадського харчування, будівництві, промисловості та сільському господарстві. При виявленні незадекларованих працівників невідкладно будуть вживатися заходи щодо притягнення до відповідальності за порушення у сфері законодавства про працю та податкового законодавства.

На засіданні наголошувалось і на тому, що кращий шлях для роботодавців відмовитися від використання нелегальної праці. Оскільки фінансові ризики й наслідки використання незаконної праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства. У свою чергу громадяни мають бути свідомими та дотримуйтесь законодавства про працю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь