A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Звернення міського голови

Дата: 22.06.2021 08:41
Кількість переглядів: 693

Шановні ветерани Другої світової війни, діти війни, мешканці  громади,

22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшло у життя нашого народу. У цей скорботний день, 80 років тому, розпочалася німецько-радянська війна, яка забрала життя кожного п’ятого українця, завдала країні страшних та непоправних втрат. Фото без опису

Війна, яка не оминула жодної родини, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення. Гіркі спогади про те лихоліття не полишають нас - вони передаються від батьків до дітей, з покоління у покоління. Ні ми, ні наші нащадки ніколи не забудемо про велич подвигу і жертовність наших співвітчизників, які здійснили неоціненний внесок у розгром нацистської імперії.

На жаль, знову в нашій країні відбуваються військові дії, гинуть люди, руйнуються міста. І знову тисячі знедолених людських життів. Але наші мужні захисники, як і багато років тому, їх діди та батьки, виборють свободу та територіальну цілісність рідної землі. Ми щиро віримо в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир.

У цей день національної скорботи ми віддаємо данину пам’яті загиблим під час найбільшого в історії людства збройного конфлікту. Нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у наших вдячних серцях.

Давайте разом, цього скорботного дня виразимо свою вдячність нашим героям, схилимо голови у хвилині мовчання перед мільйонами невинних жертв, яких забрала війна.

Слава Україні!

 

З повагою,  

Полонський  міський голова                                                                    Франц СКРИМСЬКИЙ


У  День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні Полонський  міський голова Франц Скримський та представники районної ради організації ветеранів України поклали квіти до меморіальних і пам’ятних місць  пов’язаних із Другою світовою війною, могил загиблих героїв, які віддали свої життя, звільняючи українську  землю від фашистських загарбників.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь