A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

З 17 червня розпочинається прийом заявок на участь в обласному відкритому архітектурному конкурсі

Дата: 15.06.2021 15:20
Кількість переглядів: 668

Хмельницька обласна державна адміністрація на підставі рішення сесії Хмельницької обласної ради сьомого скликання від 08.04.2021 № 33-4/2021, Програми та умов проведення обласного відкритого архітектурного конкурсу на визначення кращого ескізного проєкту облаштування пам’ятного місця на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності, Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил в російсько-українській війні за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України оголошує проведення обласного відкритого архітектурного конкурсу з 17 червня 2021 року по 18 жовтня 2021 року.

Замовник конкурсу: Хмельницька обласна державна адміністрація.

Організатор конкурсу: Відділ містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.

Тема, мета і терміни проведення: обласний відкритий архітектурний конкурс на визначення кращого ескізного проєкту облаштування пам’ятного місця на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності, Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил в російсько-українській війні за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України за адресою: місто Хмельницький, майдан Незалежності (далі – Конкурс) оголошується з метою знайти форму художнього відображення й віднайти архітектурно-просторове рішення щодо увічнення історичних подій і подвигу їх учасників, враховуючи вагомість та зміст об’єкта, героїчний внесок воїнів в боротьбі за майбутнє України, виконувати освітню функцію та патріотичне виховання майбутніх поколінь; значущість і масштаб події, пам’ять про сотні людей, які заплатили життям за свій вибір та активну громадянську позицію.

Письмова заявка щодо участі у Конкурсі та одержання у організатора Конкурсу конкурсної документації та вихідних даних для проєктування здійснюється з 17 червня по 30 липня 2021 року.

Подання ескізних проєктів на Конкурс здійснюється його учасниками організатору Конкурсу до 18  жовтня 2021 року за адресою: 29000, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 87, кабінет 106, тел. (0382) 79-48-05, моб. тел. (067) 3061613, E-mail: 38714803@mail.gov.ua

Деталі участі читайте за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь