A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Свято маленьких громадян!

Дата: 01.06.2021 15:25
Кількість переглядів: 903

Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Вважається, що рішення про проведення такого свята було прийнято на сесії Міжнародної демократичної федерації жінок, яка проходила в Парижі у 1949 році.

День захисту дітей було ініційовано, переймаючись долею дітей, які залишилися без батьків і даху над головою під час Другої Світової війни. Вже наступного року 1 червня у понад 50 країнах уперше відсвяткували Міжнародний день дітей. Відтоді свято стало масштабнішим і щорічним.

Святкування дня дитини запроваджено з метою привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованих на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення добробуту дітей в усьому світі.

Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

З нагоди свята до Полонського центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство» завітали міський голова Скримський Ф.Ф., представники Полонського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, офіцер громади СВГ ВП Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області. Посадовці привітали вихованців закладу зі святом і побажали їм міцного здоров’я, щасливої долі, успіхів у майбутньому, миру та затишку. Від поважних гостей дітки отримали багато солодощів та безліч гарних цікавих подарунків. 

Спеціалісти відділу соціальної роботи з населенням Полонської міської ради провели для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації пізнавально-розважальні заходи, різноманітні конкурси: малювання картин за допомогою долонь, розгадування загадок, надування кульок, малювання на асфальті малюнку мрії, створення власними руками символа Міжнародного дня дітей – прапора та інше. Під час конкурсів діти могли виграти різноманітні іграшки, маленькі подарунки, цукерки та повітряні кульки.

Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь