A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Щодо реалізації інвестиційних проектів

Дата: 19.05.2021 14:47
Кількість переглядів: 349

Держенергоефективності, як центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних видів палива, зацікавлене у впровадженні проектів, що забезпечують зменшення споживання викопних видів палива, сприяють декарбонізації та підвищують рівень енергетичної незалежності країни.

Наразі інформуємо про співпрацю Агентства із Private Financing Advisory Network (PFAN, www.pfan.net) - глобальною мережею, що забезпечує безкоштовну експертну та інвестиційну підтримку для підприємців/розробників проектів у сфері відновлюваної енергетики та адаптації до змін клімату.

Основні завдання PFAN - допомога у підготовці та допрацюванні проектних документів (бізнес-план, ТЕО, технічний звіт, фінмодель); розробка та оптимізація бізнес-моделі та структури фінансування; аналіз і доопрацювання проектів із подальшим сприянням у залученні інвестицій, індивідуальна допомога експертів та консультантів. Наразі PFAN відбирає заявки. Фото без опису

Для подання заявки потрібно зареєструватись на сайті https://climate-invest.fluxx.io/apply/pfan_registration та заповнити форму англійською мовою. Детальна інформація про PFAN та рекомендації до заповнення заявок за посиланням: https://uamap.org.ua/globalna-ekspertna-merezha-pfan-pracyuye-v-ukrayinee.

У разі виникнення питань просимо звертатися до Ростислава Марайкіна, регіонального координатора PFAN (e-mail: rostvslav.maraikin@pfan.net: тел.: +38(067)209-25-24) або до Інни Сушкової, консультанта PFAN

(e-mail: inna.sl987@gmail.com, тел.: +38(097)932-49-72).

Також інформуємо, що для ініціаторів та розробників проектів з енергоефективності та відновлюваної енергетики, що перебувають у пошуку підтримки Із залучання інвестицій і реалізації власних проектів, та для інвесторів, що мають можливості інвестувати у зазначені проекти, функціонує інтерактивна інвестиційна карта UAMAP (https://uamap.org.ua ).

UAMAP - це сучасний інформаційний веб-ресурс, розроблений Держенергоефективності спільно із міжнародними партнерами відповідно до основних вимог міжнародних фінансових організацій, покликаний просувати інформацію про можливості та результати реалізації проектів на місцевому рівні, надавати підтримку ініціаторам проектів у пошуку фінансування. Для розміщення проекту на сайті потрібно зареєструватись.

У разі виникнення питань щодо заповнення заявки звертайтесь до Світлани Пасічної, головного спеціаліста відділу залучення інвестицій Управління інвестиційної діяльності Держенергоефективності, надіславши листа на електронну адресу uamap@saee.gov.ua; saee.invest@gmail.com або за телефоном +38 (044) 590-54-10.

Додаткова інформація - Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь