A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Дорогі наші ветерани, діти війни, шановні жителі громади!

Дата: 07.05.2021 14:42
Кількість переглядів: 564

Прийміть щирі вітання зі святом Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також Днем  пам’яті та примирення!

Сімдесят шість років поспіль ми зустрічаємо мирну весну, і це велике свято для українського народу, в якому переплелись біль втрат і радість перемоги. Але скільки б не минуло часу, День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях, і у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.

9 травня назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. До нині нас вражають стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги. Перемоги, за яку було заплачено дуже велику ціну -  понад сім мільйонів своїх синів і дочок втратила Україна. Для нас – це історія нашої країни, для них – сторінка життя, яка завжди болітиме, ятритиме душу, не даватиме спокою.

Україна – мирна держава, яка хоче жити в злагоді і гармонії. Але історія нашої країни - це суцільна боротьба нації за волю, незалежність і самостійність. І заради цього ми ладні зі зброєю в руках захищати свої законнні права на власну державу. Тому сьогодні, у цей нелегкий для країни час, наші воїни, які боронять Україну на її східних рубежах, беруть за приклад героїзм і ратний подвиг ветеранів Другої світової війни. Фото без опису

Тож зігріємо душевним теплом ветеранів, учасників бойових дій, родини, які сьогодні втратили найдорожче - синів, чоловіків, батьків, не залишимо без уваги сім’ї, що залишилися без рідної домівки, усіх, хто несе важку і небезпечну варту задля України. Честь і слава Вам, захисники Вітчизни! Мирного неба, здоров'я , добробуту і процвітання нашій Україні!

А вам, дорогі ветерани, трудівники тилу, солдатські вдови, щиро дякую за ту самопожертву, на яку ви пішли заради кращого життя потомків! Бажаю всім міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть ваші онуки, хай у родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Хай Бог оберігає Україну та кожну українську родину від будь-якого лиха.

Слава ветеранам Другої світової війни! Слава захисникам  Вітчизни! Слава Україні!

З повагою міський голова                                                                Франц Скримський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь