A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

З 19 квітня підприємці та працівники з “червоних” зон зможуть подавати заявки на виплату 8 тис. грн, – Денис Шмигаль

Дата: 15.04.2021 08:56
Кількість переглядів: 571

Під час засідання Кабінету Міністрів України 14 квітня Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що Уряд продовжує вживати заходи для посилення боротьби з пандемією та вчергове акцентував увагу на важливості дотримання протиепідемічних правил.

Зокрема, очільник Уряду нагадав, що на виконання Указу Президента України й рішення Ради національної безпеки та оборони було затверджено оновлений Національний план вакцинопрофілактики, який передбачає пришвидшення кампанії з вакцинації та ставить це питання на найвищий щабель для всіх органів державної влади. 

Також Денис Шмигаль підкреслив, що з 19 квітня фізичні особи – підприємці та наймані працівники з «червоних» карантинних зон зможуть надсилати заявки на отримання 8 тисяч гривень допомоги від держави.

«Міністерством соціальної політики та Міністерством цифрової трансформації у максимально оперативні строки було підготовлено всю необхідну інфраструктуру для здійснення виплат для тих, чия діяльність постраждала внаслідок посилених карантинних обмежень. Як і під час посиленого карантину взимку, заявку на допомогу можна буде оформити через портал або застосунок Дія», – повідомив очільник Уряду.

Також у ході урядового засідання Прем’єр-міністр вкотре наголосив на важливості дотримання протиепідемічних правил та зазначив, що декілька областей вже вийшли з «червоних» карантинних зон.

«Це свідчить, що модель адаптивного карантину працює. Як ми і наголошували: закривати всю країну на локдаун зараз немає ніякого сенсу. Дають результат відповідальні дії місцевих органів влади, які оперативно та з розумінням відреагували на спалахи на місцях», – наголосив Глава Уряду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь