A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Оголошення

Дата: 21.12.2020 15:43
Кількість переглядів: 484

Програма US AID з аграрного і сільського розвитку в Україні АГРО запрошує подавати заявки на одержання субгранту для реалізації програми «Покращення доступу сільськогосподарських ММСП до інноваційних рішень».

Метою субгранту є надання допомоги агропромисловим ММСП у доступі до інноваційних рішень, підвищення рівня знань та поінформованості щодо можливостей та інструментів успішного впровадження інноваційних рішень у своїх компаніях.

Заявники мають запропонувати концепцію створення системи довготривалої взаємодії між агропромисловими ММСП та компаніями, що надають інноваційні, фінансові та інші супутні послуги та перелік запланованих заходів. Передбачається, що реалізація запропонованих заходів матиме позитивний вплив на ефективність українських виробників фруктів, овочів та ягід, що врешті-решт призведе до зростання продажів, кращого доступу до фінансів та прозоріших земельних відносин.

Очікується, що тривалість субгранту за цим контрактом буде не більше 12 місяців. Орієнтовна дата початку діяльності за субгрантом, присудженим за цим запитом - 01 лютого 2021 року.

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) надсилаються на ім’я Ігоря Лазаренка, менеджера відділу грантів і контрактів на електронну адресу agro.subawards@chemonics.com з посиланням на RFA № 17 в електронному форматі не пізніше 18:00 за місцевим часом 25 грудня 2020 року. Заявки надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають вимогам, розглядатися не будуть. (детальніше)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь