A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Учитель року – 2021

Дата: 08.12.2020 16:10
Кількість переглядів: 2094

Ще за вікном – школяркою зима,
Семестр вже останні робить кроки,
Втішають душу нові імена
На творчих сходинках "Учитель року".


З 1995 року проводиться Всеукраїнський конкурс, що визначає  педагогічну майстерність, креативність, творчість, професійність його величності Вчителя. З метою виявлення, підтримки творчої праці педагога, надання можливості презентувати свої напрацювання, здобутки, досвід було започатковано щорічне проведення конкурсу «Учитель року».

І ось на 25 сторінці літопису проведення конкурсу на Полонщині вписано імена педагогів, які виявили бажання позмагатися за звання кращого «Учителя року 2021» у номінаціях «Українська мова та література», «Трудове навчання» та «Математика». Цьогоріч конкурс проходив в очно-дистанційній формі за конкурсними випробуваннями «Майстер-клас», «Дистанційний урок», «Тестування» з 25 листопада по 4 грудня 2020 року.

Пам’ятаючи слова Уільяма Уорда, державного діяча, який говорив, що «Посередній учитель розповідає. Хороший вчитель пояснює. Чудовий вчитель показує. Геніальний вчитель надихає», конкурсанти намагалися вкотре довести, що вчитель – це творча особистість, здатна постійно вдосконалюватись, змінюватися за покликом часу, знаходити нові підходи, прагнути бути цікавим  для своїх учнів. І зовсім не важливо працює вчитель у міській чи сільській школі,  досвідчений він чи має всього кілька років стажу, головне аби було прагнення розвиватися, самовдосконалюватися, бути сучасним, і як результат – виховати нову генерацію мислителів і творців.

Підведення результатів І туру конкурсу «Учитель року - 2021» відбулося в Полонській гімназії 4 грудня 2020 року. Керівники закладів загальної середньої освіти, члени оргкомітету, журі конкурсу та учасники зібралися в актовій залі на урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу. Загальним подарунком для всіх присутніх в залі стали художні номери, підготовлені учнями Полонської гімназії.

Віталій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади, звертаючись до присутніх із вітальним словом,  ще раз акцентував увагу на значимості конкурсу, подякував усім причетним за належну організацію, створення комфортних умов для учасників, незважаючи на певні труднощі, пов’язані із проведення конкурсу в дистанційному режимі. Слова подяки адресував керівникам закладів, вчителі яких стали переможцями конкурсу, та, звісно, найщиріші вітання для учасників:

за І місце

  • Коновал Л.М., вчителю української мови та літератури Кустовецького ліцею (номінація «Української мови та література»);
  • Маївці С.В., вчителю математики Полонської гімназії (номінація «Математика»);
  • Рибачок А.В., вчителю трудового навчання Полонської гімназії (номінація «Трудове навчання»).

за ІІ місце

  • Молодожені О.В., вчителю української мови та літератури Полонської гімназії (номінація «Української мови та література»);
  • Котляр С.О., вчителю математики Полонської ЗОШ І-ІІ ступенів №6 (номінація «Математика»);
  • Прокоп’юк Г.М., вчителю математики Великоберезнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (номінація «Математика»);
  • Кирилюк Т.О., вчителю трудового навчання Бражинецького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» (номінація «Трудове навчання»).

за ІІІ місце

  • Лопачук О.В., вчителю української мови та літератури Полонської ЗОШ          І-ІІ ступенів №6 (номінація «Української мови та література»);
  • Головні А.В., вчителю математики Бражинецького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» (номінація «Математика»). Фото без опису

На завершення церемонії нагородження, Віталій Сітарський висловив сподівання, що переможці І етапу конкурсу гідно представлять освітянську спільноту Полонської громади на обласному Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2021».

Конкурс завершився, але учасники вкотре довели, що не міліє криниця освітянської душі, невичерпними є педагогічні звитяги, інтелектуально багатою є Полонська земля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь