A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 25.11.2020 09:33
Кількість переглядів: 847

на посади педагогічних працівників комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 р. №672 «Деякі питання професійного розвитку педагогічних працівників», Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», затвердженого рішенням 97-ї сесії І скликання  Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади від 11.09.2020 року №13.

Полонська міська рада Полонської міської об’єднаної територіальної громади ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на посади  психолога та консультанта (2 посади) комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади».

         Найменування і місцезнаходження закладу:

Комунальна установа  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади», знаходиться за адресою:

вул. Л.Українки, 114, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область.

        Найменування посади та умови оплати праці:  психолог,  консультант (2 посади) комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»; оплата праці здійснюється  відповідно до Інструкції про порядок обчислення заробітної плати   працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15.04.1993 р. №102 зареєстрованого в  Міністерстві юстиції України за №56 від 27.05.1993 року; наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р. №557 «Про впорядкування умов праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» зареєстрованого в  Міністерстві юстиції України за №1130/11410 від 03.10.2005 р. Фото без опису

      Кваліфікаційні вимоги до консультанта та психолога:  посади консультантів та психолога можуть обіймати особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково- педагогічної роботи не менше п’яти років.

       

      Перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі

 

         Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії  такі документи:

  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше п’яти років на момент їх подання;
  • копію документа про вищу освіту із додатками не нижче ступеня магістра, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступення;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу) у довільній формі;

        Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

         Документи приймаються конкурсною комісією протягом 20 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу. Подача претендентами документів  з 02.12.2020 року. Кінцевий термін подання документів - 21.12.2020 року.

      Документи подаються за адресою: вул. Л.Українки, 114, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область (кабінет №24).

      Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість:

        Засідання конкурсної комісії по розгляду поданих на конкурс документів претендентів на посади психолога та консультантів комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади» відбудеться о 0900 год. 23 грудня 2020 року у відділі освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ за адресою: вул. Л.Українки, 114, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область.

        Початок засідання конкурсної комісії  по складанню кваліфікаційного іспиту претендентами на посади – 29 грудня  2020 року, о 0900 год. в приміщенні Полонської РДА, за адресою: вул. Л.Українки, 114, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область.

 

         Кваліфікаційний іспит проводиться за напрямками:

-  знання Конституції України, знання законодавства у сфері освіти, зокрема Законів України «Про освіту»«Про повну загальну середню освіту» «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту», інших нормативно-правових актів у сфері освіти.

- перевірка знань основних засад діяльності Центру, прописаних в Положенні про центр професійного розвитку педагогічних працівників, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 року №672, організації діяльності психологічної служби (Положення про психологічну службу в системі  освіти України, затвердженого наказом МОН України, від 22.05.2018 року №509).

-   співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, компетенції, досягнень, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

     Уповноважена особа щодо надання інформації про конкурс та прийом документів – Фелонюк Олександр Вікторович  – директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади (телефон 0968634389, адреса електронної пошти cprpppolonne@gmail.com ).

 

 

Міський голова                                                                             Франц СКРИМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь