A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Служба зайнятості організовує професійне навчання безробітних шляхом стажування на підприємствах, організаціях, установах

Дата: 22.10.2020 13:38
Кількість переглядів: 544

Однією з послуг державної служби зайнятості щодо сприяння роботодавцям у доборі та професійній підготовці персоналу є підвищення кваліфікації безробітних шляхом стажування безпосередньо на робочих місцях підприємств, організацій та установ з метою набуття професійного досвіду, практичних умінь та навичок, з урахуванням вимог роботодавців.

Стажування здійснюється на договірній основі терміном до 3 місяців в залежності від складності професії за індивідуальними планами, з урахуванням специфіки виробництва, використанням сучасних технологій.

Хмельницька обласна служба  зайнятості тісно співпрацює з роботодавцями області у цьому напрямку. З початку року на підвищення кваліфікації шляхом стажування до роботодавців – замовників кадрів  було направлено 984 безробітних. Працевлаштування після стажування становить майже 100%, і головне – всі працівники офіційно оформлені, а отже, соціально захищені. 

Як показує досвід – така форма професійного навчання допомагає особі краще адаптуватись до трудового колективу, ознайомитися з особливостями виробництва, а набуті знання і вміння дозволять закріпитися на робочому місці, нададуть можливість кар’єрного росту.

 Варто зазначити, такий різновид навчання, як стажування на ПОУ, посіло гідне місце в системі професійного навчання безробітних  і сприяє вирішенню одних із головних завдань служби зайнятості – працевлаштування безробітних  громадян та оперативного реагування на потреби ринку праці.

Тож запрошуємо підприємства всіх форм власності до співпраці. Служба зайнятості допоможе вам підшукати та підготувати персонал, який відповідатиме вашим вимогам та здатний виконувати якісно і вчасно поставлені завдання.

 

Хмельницький обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь