A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Шановні освітяни! Дорогі колеги!

Дата: 02.10.2020 15:11
Кількість переглядів: 556

Золота осінь тонкими павутинками гаптує мрії. Виграє жовтогарячу симфонію на сопілці вітер. Над ріками, озерами, лугами бродять сиві тумани.   

Осінь… Пора, яка ознаменувала чудові події, урочистості, подарувавши педагогам багато приємних миттєвостей. Осінь відкриває навчальний рік Першовереснем, лунає веселим сміхом малят, даруючи працівникам дошкілля відчуття професійної неперевершеності. Виграє усіма барвами у позашкіллі.     

Осінь приносить у долонях красеня жовтня наше професійне свято – День працівника освіти. Воно завжди було очікуваним, світлим. І це – невипадково, адже посмішка осені така ж замислена, як ваша мудрість і розважливість; погляд осені виразний і яскравий, як креативний підхід до освітнього процесу; хода ж у осені легка і впевнена, як методи, завдяки яким ви розкриваєте обдаровання своїх вихованців, учнів. А ваша професійна компетентність змальована золотими фарбами чудової пори.

Цьогоріч це свято – особливе, бо вкотре доводить: за будь-яких умов, які диктують реалії, – педагог сумлінно виконує свою почесну місію. Освітяни Полонщини – велика гордість нашої громади, Хмельниччини, України.

Народна мудрість стверджує, що людині в цьому житті має пощастити тричі: від кого народитися, у кого навчатися та з ким одружитися (створити родину). Кожному з нас зрозуміло, яка величезна відповідальність за майбутнє дитини, її розвиток та подальші досягнення лежить на плечах вчителя! Фото без опису
         У всі часи вчитель знаходиться в центрі суспільного життя, є хранителем знань, культури і вищих духовних цінностей. Ваші професіоналізм, мудрість, чуйність і терпіння воістину безцінні. До вчителя йдуть зі своїми бо­лями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе сього­денням, прокладає місток у майбутнє. Недарма ж до професії вчителя в нашому суспільстві завжди ставилися з величезною повагою!

Шановні колеги, сьогодні всі ви, від самих юних до мудрих ветеранів педагогічної ниви, заслуговуєте найщиріших слів подяки, шани та найкращих квітів.

Адже воістину велика справа, якою ви займаєтеся, має величезну значимість для розвитку нашої держави, для нашого з вами майбутнього. І вже сьогодні очевидно, що це майбутнє дасть безліч приводів для гордості: наші школярі перемагають в обласних олімпіадах, Всеукраїнських конкурсах, змаганнях, беруть активну участь у суспільному житті. 

Висловлюю слова щирої вдячності усій великій освітянській родині Полонської громади – педагогам закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, управлінцям, шкільним бібліотекарям, технічним та медичним працівникам, кухарям, керівникам гуртків, тренерам – всім тим, хто засіває плідні врожаї майбутнього України.

Особливі слова вдячності керівництву Полонської громади та особисто міському голові  Францу Францовичу Скримському за те, що освіта в громаді є беззаперечним пріоритетом, депутатам міської ради, членам виконкому, батькам, усім меценатам та спонсорам за розуміння освітянських проблем та допомогу у їх вирішенні.

Дорогі друзі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти. Нехай у ваших оселях завжди панує злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, а нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської пошани. У цей святковий день прийміть низький уклін за ваше чуйне серце та невтомну працю. Хай ніколи у душі Вашій не згасне вогник творчого натхнення, залишайтеся завжди цікавими для своїх вихованців, хай зігріває Вас тепло дитячих сердець і надихає на вірне та святе служіння їм.

Шановні колеги, хай святковий день принесе вам лише позитивні емоції, теплі й щирі вітання від колег і вихованців. Бажаємо вам міцного здоров’я, любові і поваги від ваших учнів, родинного щастя!  Нехай і надалі ваші доброта, мудрість та витримка високо цінуються і повертаються любов’ю учнів. Хай ваші глибокі серця будуть, як завжди, відкритими і  чесними, ваші думки - добрими, ваші справи - успішними.

Нехай золота поезія осені сьогодні знайде відгук у кожному серці, яке віддає любов, випромінює світло нашому майбутньому – дітям! Миру і Божої ласки! Із святом Вас, дорогі колеги!

З повагою, начальник відділу освіти,

молоді та спорту виконавчого комітету

Полонської міської ради

об’єднаної територіальної громади

Віталій СІТАРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь