A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 28.09.2020 19:07
Кількість переглядів: 817

на посаду директора комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади»

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання професійного розвитку педагогічних працівників» від 29.07.2020 р. №672, Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», затвердженого рішенням 97-ї сесії І скликання  Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади від 11.09.2020 року №13.

 Оголошуємо про початок прийому документів для участі в конкурсі на посаду директора комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади».

Найменування і місцезнаходження закладу:

Комунальна установа  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади», знаходиться за адресою:

вул. Л.Українки, 114, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область.

Найменування посади та умови оплати праці:

  Директор комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»; оплата праці здійснюється  відповідно до Інструкції про порядок обчислення заробітної плати   працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15.04.1993 р. №102 зареєстрованого в  Міністерстві юстиції України за №56 від 27.05.1993 року; наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р. №557 «Про впорядкування умов праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» зареєстрованого в  Міністерстві юстиції України за №1130/11410 від 03.10.2005 р.

      Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу:  

        Посаду директора комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років.

         Перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі

       Особи які бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії  наступні документи, а саме:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше п’яти років на момент їх подання;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі. Фото без опису

        Учасник конкурсу має право подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

         Документи для участі в конкурсі приймаються конкурсною комісією за адресою: вул. Л.Українки, 114, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область (кабінет №49), протягом 20 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

            Початок прийому документів відбудеться з 29.09.2020 року до 19.10.2020 року.

      Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість:

        Засідання конкурсної комісії по розгляду поданих на конкурс документів претендентів на посаду директора комунальної установи  «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Полонської міської ради Полонської міської об’єднаної територіальної громади» відбудеться о 0900 год. 20 жовтня 2020 року за адресою: вул. Л.Українки, 114, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область, у приміщенні відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ.

        Початок засідання конкурсної комісії  по складанню кваліфікаційного іспиту претендентами на посаду відбудеться – 22 жовтня  2020 року, об 0900 год. в приміщенні виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади за адресою: вул. Л.Українки, 113, м. Полонне, Полонський район, Хмельницька область.

 

         Кваліфікаційний іспит проводиться за напрямками:

            -  знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», знання законодавства у сфері освіти, зокрема Законів України «Про освіту»«Про повну загальну середню освіту» «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту», інших нормативно-правових актів у сфері освіти.

            -   співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, компетенції, досягнень, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

    Уповноважена особа щодо надання інформації про конкурс та прийом документів:

     – Коріньовська Анжела Леонідівна – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади. (телефон 0969711958, адреса електронної пошти polonneosvitaspec@gmail.com).

                                                                             

 Секретар ради                                                                                                         Лариса Сосун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь