A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Мінрегіон тестує першу чергу Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва

Дата: 23.09.2020 19:55
Кількість переглядів: 968

Міністерство розвитку громад та територій України здійснює бета-тестування першої черги Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

«Тестування відбувається в рамках експериментального проекту щодо запровадження першої черги Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва. У співпраці з Мінцифрою та за підтримки міжнародних партнерів працюємо над наповненням Порталу електронної системи, який має запрацювати на постійній основі з 1 грудня цього року.

Якомога більше сучасних сервісів мають перейти в цифровий формат та довести, що прозорі умови в сфері будівництва є на сьогодні обов’язковими правилами», – наголосив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Проведено первинну автентифікацію відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури під час реєстрації в електронних кабінетах із залученням саморегулівних організацій у сфері архітектурної діяльності. Також Мінрегіон провів онлайн-конференції за участю декількох тисяч працівників уповноважених органів містобудування та архітектури. Учасники отримали методичні рекомендації щодо запровадження Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва та наповнення Реєстру будівельної діяльності.

До Реєстру внесена інформація про містобудівні умови та обмеження, будівельні паспорти, відомості про осіб, що отримали кваліфікаційний сертифікат, про проектну документацію, звіти про результати експертизи проектної документації на будівництво об’єктів, документи, які дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт, засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів.

Здійснюється автоматизоване електронне консультування в режимі реального часу з питань надання адміністративних послуг у сфері будівництва та здійснення заходів державного архітектурно-будівельного контролю.

Експериментальний проект діятиме до 30 листопада 2020 року. Доступ до відомостей, що містяться в Електронній системі, здійснюється на безоплатній основі. Портал Електронної системи має офіційну адресу e-construction.gov.ua.

Робота над проектом триває в плідній співпраці Мінрегіону, Мінцифри, USAID/UK, TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь