A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

План заходів з відзначення Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в закладах освіти Полонської громади у 2020 році

Дата: 28.08.2020 15:24
Кількість переглядів: 10573

Зміст заходу

Термін виконання

Виконавці

Примітка

1.

Забезпечити приспущення Державного прапора України на закладах освіти Полонської громади на знак вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

29 серпня 2020 року

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти

 

2.

Провести національно-патріотичні, інформаційно-просвітницькі заходи (тематичні виховні години, уроки патріотичного виховання, уроки пам’яті, уроки-реквієми, уроки мужності, круглі столи, патріотичні читання) в освітніх закладах з нагоди Дня пам’яті захисників України, із залученням ветеранів війни – учасників антитерористичної операції, учасників з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганських областях, осіб, які чинили опір незаконній окупації та анексії Автономної Республіки Крим, на теми: «Пам’ять єднає», «Душу і тіло ми положимо за нашу свободу», «Героям слава – вписано в серцях», «Спіть спокійно, Герої: трагедія під Іловайськом», «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки», «Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих», «За волю, правду і майбуття». 

 

Вересень 2020 року

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти

 

3.

Організувати перегляд та обговорення документальних фільмів, відеохронік, презентаційних матеріалів, присвячених боротьбі українського народу за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Вересень 2020 року

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти

 

4.

Забезпечити впорядкування пам’ятників, пам’ятних знаків, меморіальних дошок, місць поховань захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, покладання квітів.

 

Постійно

Заклади загальної середньої освіти

 

5.

Організувати зустрічі учнівських та педагогічних колективів з членами сімей загиблих захисників України, їхніми побратимами.

 

Вересень-жовтень

2020 року

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти

 

6.

Провести патріотичний забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів-захисників «Шаную воїнів, біжу за героїв України».

 

Вересень 2020 року

Полонська дитячо-юнацька спортивна школа

 

7.

Оформити книжкові виставки, тематичні вкладки історичної літератури, документів, фотовиставки у бібліотеках, шкільних музеях щодо російсько-української війни та Іловайської операції на сході України, антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил на теми: «Слід пам’ятати вічно», «Загиблим героям-захисникам присвячується…», «Пам’ятаємо їх подвиг».

 

Вересень

2020 року

Заклади загальної середньої освіти

 

8.

Провести велопробіг здобувачів освіти з нагоди Дня вшанування пам’яті захисників України «Вшануємо пам’ять захисників України».

 

Вересень

2020 року

Станція юних туристів «Обрій»

 

9.

Забезпечити збір, систематизацію та поширення матеріалів про земляків-захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України «Їх подвигу не буде забуття…».

 

Постійно

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти

 

10.

Висвітлювати інформацію про проведені заходи з нагоди Дня вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Вересень-жовтень

2020 року

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь