A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020

Дата: 02.07.2020 13:14
Кількість переглядів: 515

І вчителі, і випускники 11 класу щороку з особливим хвилюванням говорять про важливість зовнішнього незалежного оцінювання. І справді, ЗНО – це надзвичайна подія, від якої залежить майбутнє школярів. Оскільки, склавши ЗНО, колишні школярі зможуть вступити до закладу вищої освіти. 

З 25 червня 2020 року в Україні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. У першому тестуванні з математики взяло участь                  80 здобувачів освіти 11 класу закладів загальної середньої освіти Полонської об’єднаної територіальної громади, яке проходило в м. Шепетівка.

Загалом сертифікаційна робота з математики налічувала 35 завдань різних форм. На виконання тестових завдань відводилося 180 хвилин.

         А вже 30 червня 2020 року відбулося ЗНО з української мови, результати якого зараховуватимуться як вступний іспит для бажаючих вступати до закладів вищої освіти, а також за бажанням учасника, як державна підсумкова атестація навчального курсу з української мови. У тестуванні з української мови взяло участь 178 випускників закладів загальної середньої освіти Полонської громадиФото без опису

01 липня 2020 року, з метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання, будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту з української мови та літератури. Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 25 липня.

Під час проведення основної сесії ЗНО відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади забезпечує організований підвіз здобувачів освіти 11 класу до пунктів тестування ЗНО шкільними автобусами в м. Шепетівку та в м. Хмельницький. Здійснюється медичний, педагогічний супровід учасників основної сесії ЗНО. Полонське відділення патрульної поліції забезпечує дієвий контроль за безпечним транспортуванням шкільними автобусами випускників 11-х класів до місця проведення ЗНО.

При підвезенні учнів до пунктів ЗНО та у зворотньому напрямку дотримано всі протиепідемічні заходи (лист Міністерства освіти і науки України від 17.06.2020 №1/9-331 «Щодо організації підвезення учасників ЗНО з числа випускників закладів загальної середньої освіти до пунктів проведення ЗНО та у зворотньому напрямку»), зумовлені поширенням коронавірусної хвороби (COVID 19).

Нагадуємо, що далі відбудуться тестування з:

  • фізики — 2 липня;
  • англійської мови — 7 липня;
  • історії України — 9 липня;
  • біології — 13 липня;
  • географії — 15 липня;
  • хімії — 17 липня.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії ЗНО, проведуть додаткову сесію, яка відбудеться в період з 24 липня по       10 серпня 2020 року. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета подати заяву до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь