A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 25.06.2020 13:09
Кількість переглядів: 441

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України № 545 від 12.07.2017 року «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» (Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ № 617 від 22.08.2018 року), Статуту про комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади», затвердженого рішенням 49-ї сесії І скликання Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади №21 від 25.05.2018 року, Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади», затвердженого рішенням 49-ї сесії І скликання Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади №21 від 25.05.2018 року, наказів відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади № 103 від 27.06.2019 року «Про зміни до штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади» та №104 від 22.06.2020 року «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади»,

      відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на заміщення вакантної посади педагогічних працівників  комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади». 

 

НАЙМЕНУВАННЯ ТА МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ ЗАКЛАДУ:

комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади» знаходиться за адресою:

30500, Хмельницька обл., Полонський район, місто Полонне, вулиця Заводська, будинок 16.

 

НАЙМЕНУВАННЯ ПОСАДИ ТА УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ:

вчитель-реабілітолог, вчитель-дефектолог (олігофренопедагог), вчитель-логопед комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади».

   Інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається додатково конкурсною комісією.

 

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ НА ПОСАДУ:

вища освіта на рівні спеціаліста або магістра за спеціальністю  «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія»; стаж роботи не менше трьох років за фахом, досконале володіння державною мовою, комп’ютером.

 

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, ЯКІ НЕОБХІДНО ПОДАТИ ДЛЯ УЧАСТІ В      КОНКУРСНОМУ ВІДБОРІ:

 особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) конкурсній комісії такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

    Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до                   заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

   У разі надання документів поштою, датою подання документів вважається зазначена на поштовому штемпелі.

  Документи приймаються протягом 20 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: вул. Заводська, 16, м. Полонне, Полонський р-н, Хмельницька обл.

 

ДАТА ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

Дата проведення: 17 липня 2020 року

Місце проведення: вул. Лесі Українки, 114, м. Полонне, відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади.

 

ЕТАПИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ:

конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

    Кваліфікаційний іспит проводиться за напрямами:

  • знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;
  • знання основ спеціальної педагогіки;
  • знання основних засад діяльності та правового статусу інклюзивно-ресурсного центру.

  Співбесіда проводиться з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків.

 

 Уповноважена особа щодо надання інформації про конкурс та прийом документів – Сідорська Галина Дмитрівна (моб. 0972060887), адреса електронної пошти radzievskagalina14@gmail.com

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади»


Розпорядження №205 "Про затвердження складу конкурсної комісії по проведенню конкурсу на заміщення вакантної  посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Полонської міської об’єднаної територіальної громади»"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь