A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

ТО ХТО БРЕХУН!!! І КОМУ ТРЕБА КАЯТИСЬ І ВИБАЧАТИСЬ!!!

Дата: 19.06.2020 08:42
Кількість переглядів: 1848

Шановні депутати Бобров Олексій Анатолійович та його родина,
                                Бобров Олександр Анатолійович!

      Ви громадяни України, жителі Полонщини. Доброзичлива, чуйна і порядна родина, приклад для наслідування мешканцям громади. В буремні роки революції 2014 року стояли на Майдані, показуючи свій патріотизм, любов до рідної України та свого краю. Ви віддані патріоти не лише свого краю, але й всієї України.

       Слово «патріотизм»  в перекладі з грецької мови – «співвітчизник» та латинської  «батьківщина»  громадянське почуття, змістом якого є любов до Батьківщини і готовність пожертвувати своїми інтересами заради неї, відданість своєму народові, гордість за надбання національної культури, особливе емоційне переживання своєї приналежності до країни і свого громадянства, мови, історії, традицій, готовність діяти в інтересах вітчизни та постати на її захист у разі необхідності.

       Чомусь Ваш патріотизм, саме як депутатів, останнім часом направлено лише для вирішення своїх політичних амбіцій, або взагалі не зрозуміло для чого. Ваш патріотизм полягає в обуренні будь-якими діями не тільки міського голови, але й в цілому депутатського корпусу та працівників виконкому міської ради, а з Ваших слів «команди».

        Поширені вами, пани депутати, в соціальних мережах та друкованих засобах масової інформації відомості містять неправдиві дані, порочать честь і гідність міського голови, членів депутатського корпусу та працівників виконкому міської ради. Безпідставна, нагла, підла брехня лунали та лунають не лише із ваших вуст на сторінках фейсбуку, але і з вуст ваших «сірих кардиналів», які вже показали своє обличчя, надрукувавши інтерв’ю в газеті «Актуально для подолян» (розповсюджувану на ринку міста).  

       Цій публікації в газеті ми ще присвятимо окрему статтю, цій наглій БРЕХНІ. І не боїмося цього слова, бо саме БРЕХНІ, яку на сторінках виклав пан О. Нагурний – колишній голова Полонської районної державної адміністрації, який проробив, більше року (31.03.2015 — 26.05.2016) на посаді (і характеристика якому була дана ще в ті роки в районній газеті «Новий шлях»  під назвою «Сльози та соплі збитого пілота»). Фото без опису

     Будучи депутатами районної та міської рад, ви як ніхто, мали б зрозуміти покладену на вас відповідальність перед вашими ж виборцями, а не паплюжити міського голову та працівників виконкому перед всією громадою незрозумілими твердженнями і перекрученими даними. У нас виникло  питання до звернення депутата  Полонської районної ради Боброва Олексія Анатолійовича направлене до міської ради: хто кого має в даному випадку подати до суду? Ви нас, як ображений депутат - Бобров Олексій Анатолійович і вся Ваша родина, чи міський голова та працівники виконкому, яких Ви незаслужено поливаєте брудом і підло оббріхуєте?

   Спростовуємо  публікації  на фейсбуці

  1. Публікація 02.06.2020 року об 18:52 год. на сторінці фейсбуку Олександра Боброва: «за таких умов, сесії міської ради, пан «мер» проводить як йому заманеться. Пригадаємо, як на позачерговій сесії, «з голосу», без обговорення, без проектів рішення в депутатів, передають майно Діагностичного центру до ПМСД - це рішення оскаржено в суді.»

        Рішенням Хмельницького окружного адміністративного суду по справі №560/1748/20 від 01.06.2020 року відмовлено в задоволенні позовних вимог Святської Л.В. щодо визнання протиправним та скасування  рішення 88-ї сесії міської ради №10 від 28 лютого 2020 року  «Про безоплатну передачу майна  комунального закладу Полонської  міської ради комунального некомерційного  підприємства Полонської міської ради  «Консультативно-діагностичний центр Полонської міської ОТГ до комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Полонської міської  ради Полонської міської ОТГ»».

 2. «пан Скримський повернувся до звичної для себе практики правового нігілізму. А саме, з грубими порушеннями зібрав чергову «позачергову» сесію, вже вдруге намагався, використовуючи поліцію, відгородитись від людей, своїх виборців».

Згідно Регламенту Полонської міської ради, затвердженого рішенням другої позачергової сесії міської ради №2 від 29.12.2015 року, позачергова сесія міської ради скликається міським головою, секретарем ради, постійною комісією ради, у випадку необхідності за мотивованою пропозицією підписаною ініціатором.

92-а позачергова сесія була скликана у відповідності до Регламенту міської ради і проводилась у період дії карантинних обмежень, згідно яких забороняється скупчення людей.

То в чому ж виявляється правовий нігілізм Ф. Скримського не зрозуміло. Чи Ви трактуєте законодавство як потрібно саме Вам?

 

  1. «Виявилося, що Скримський написав заяву в поліцію та до прокуратури, нібито я, «підтримуваний підбурювану ним групою людей, по - хамськи, грубо повівся з проводами» «міської ради. І так, ледве не забув, за «грубе поводження із проводами» злочину немає, принаймні, так відповіла прокуратура.

У Ваших діях складу кримінального злочину за дрібне хуліганство не має, але протокол про адміністративне правопорушення за порушення ст.173 КУпАП «Дрібне хуліганство» складено на Боброва Олександра Анатолійовича  за всі перелічені Вами ж самим дії . Лист Полонського районного відділку поліції від 12.06.2020 року № 2654/113-80.

 

Знову ж таки,  хто говорить на кого неправду і хто що не домовляє?

        В коментарях до статті пана Боброва Олександра Анатолійовича, і не тільки в цих коментарях паном Нагурним О. вказується що: Шепетівською місцевою прокуратурою встановлено, що Полонською міською радою ОТГ проведено процедуру закупівлі ультразвукової системи для потреб консультативно-діагностичного центру. Відповідно до задекларованої вартості ввезеного на територію країни обладнання та можливої надбавки до закупівельної ціни, допустима ціна цієї системи складає менше 600 тис. грн. «І звісно і мер знов бреше, навіть у питанні того, хто закуповував обладнання... він намагається перекласти відповідальність за закупівлі на керівницю діагностичного центру, хоча вона тоді навіть не працювала і центр не було створено...».  

       Так от, шановні читачі, хочемо Вас проінформувати, що згідно листа Шепетівської місцевої прокуратури № 35/4-1034-20 від 13.05.2020 року:

      «Відомості внесено до ЄРДР за фактом можливого заволодіння бюджетними коштами одним із учасників закупівель, шляхом завищення ціни на поставлене медичне обладнання.

      Під час досудового розслідування  будь-яким особам, в тому числі виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ про підозру у вчиненні злочину не повідомлялось».

       Аналогічна інформація  є і на сайті Хмельницької обласної прокуратури.

       Проте, стаття на сайті трактується Вами як хочете цього ВИ.

      ТО хто БРЕШЕ, пане Нагурний? Мер? А може все ж таки Ви?

 

     Поряд з тим, т. в. о. головного лікаря діагностичного центру пані Святська Л.В. працювала по угоді у виконкомі міської ради.

     Пані Святською Л.В. надавались консультаційні послуги щодо придбання медичного обладнання, в тому числі і щодо придбання апарату УЗД. Вона   та  міський голова відвідували  виставки медичного обладнанню, з метою вибору та придбання якісного медичного обладнання, що вона і підтвердила в своєму виступі на 92- ій позачерговій сесії міської ради 27 травня 2020 року.

 

  1. Щодо публікації 15.06.2020 року об 16:33 год. сторінці фейсбуку Олександра Боброва, звернення Боброва Олексія Анатолійовича про розміщення  біл-бордів в місті з написами  з однієї сторони «МЕР», з іншої сторони «БРЕХУН», аналогічно як і в письмовому зверненні до міської ради Бобров Олексій Анатолійович вказує: «Офіціийно повідомляю, що до розміщення вказаних площин я не маю жодного відношення. Наскільки мені відомо, на оренду білбордів укладено договір між фізичною-особою підприємцем та фізичною особою, яка не має нічого спільного із родиною Бобрових. Вважаю, викладену Виконавчим комітетом міськоії ради інформацію, такою, що не відповідає дійсності, а судження абсолютно неправдиві і такі, які ображають мою честь та гідність та шкодять моїй діловій репутації».

 

       Твердження є неправдивим, оскільки згідно рішення виконкому Полонської міської ради № 1125 від 11.09.2015 року надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами Бобровій Ніні Андріївні, яка є дружиною Боброва Олексія Анатолійович.

       Згідно  договору №№ 1, 2, 3  від 01.01.2018 року, укладеного між ФОП Бобровою Н.А. та  виконавчим комітетом Полонської міської ради, Боброва Н.А. розміщує зовнішню рекламу на біл-бордах міста, і  відповідно до п.п 3.5.3 договору   не має права  здавати  без письмового дозволу міської ради місця для розміщення зовнішньої реклами  в суборенду.

          Виконавчий комітет Полонської міської ради ніяких дозволів на суборенду Бобровій Н.А. не надавав.

         Знову ж виникає  питання: то хто БРЕШЕ? Ви, як голова  «мафіозного клану» сім'ї  Бобрових, на чолі із «сірим кардиналом», чи міський голова зі своєю командою?

          Ми як працівники і як жителі міста обурені вашою недостойною поведінкою і розповсюдженням безглуздих та непідтверджених наклепів. 

         Вимагаємо доказати  свій патріотизм у вигляді відданості справі служінні народові, не у вигляді брехливої інформації, а у вигляді конкретних справ.

         Нашій, як Ви кажете «команді» є що показати за період своєї діяльності.  

         Так, за короткий період часу з 2015 року і по сьогодні на чолі з міським головою зроблено дуже  багато позитивних звершень в громаді та місті, як би це твердження банально не звучало.

        В переважній більшості здійснено облаштування доріг, реконструйовано та побудовано дитячі садочки та ігрові майданчики,  проведено капітальні та поточні ремонти шкіл, облаштовано нічне електроосвітлення значної частини вулиць, завершено будівництво нових очисних споруд за новими технологіями, аналогів яких немає в області,  здійснюється будівництво нового водогону, придбано техніку комунальним службам, медичне обладнання та медичні автомобілі,  побудовано амбулаторії, відремонтовано  ФАПи в сільських населених пунктах, відкрито  ЦНАП.

      А чого вартує лише залучення нових інвестицій щодо будівництва нового заводу по виробництву керамогранітної плитки?

       І це ще не весь перелік. Про всю пророблену роботу ми також присвятимо окремі статті та публікації, щоб заслуги міського голови не чіпляв на себе «сірий кардинал» депутатів Бобрових пан О. Нагурний. Розповідаючи в газеті «Актуально для подолян» про те, як він «активно сприяв будівництву водогону» та «займався будівництвом ЦНАПу» в період коли навіть не обіймав посаду голови Полонської РДА та навіть не знаходився в межах громади.

 

         Певно ви скажете, що мало зроблено? Але будучи не лише депутатами, але й обіймаючи керівні посади вами не було зроблено і тисячної долі цього...

 

         Не вводьте в оману людей, не паплюжте в першу чергу себе, розносячи неправдиву інформацію. Краще працюйте на благо громади. Щоб писати всяку «єресь» в інтернеті, напишіть гарний проект для залучення коштів на будівництво чи реконструкцію скверу, майданчику, облаштування зупинки, хоча б посадіть деревце чи пофарбуйте зупинку…   

        МИ працюємо, і відповідно отримуємо заробітну плату.  А от що робите ви, як депутати, не зрозуміло. На здійснення добрих справ у Вас не знаходиться ні сил, ні часу,  та напевно воно вам і не потрібно,  бо над всіма задумами потрібно добре попрацювати  і довести все до логічного кінця. А ви можете лише обзивати, вивішувати рекламу «Брехун!» і залякувати позовами  до суду  про стягнення моральної шкоди.

        Зробіть добре діло, покажіть свій патріотизм, а не реалізовуйте свої політичні амбіції під гаслом: «Ні ліквідації діагностичного центру». Таким чином Ви вже розпочали передвиборчу компанію. Хіба це ще не зарано?

       Ви вболіваєте за розвиток медицини в громаді? Надайте благодійну допомогу на підтримку районної лікарні, яка потребує матеріальної підтримки та збереження закладу, щоб прості люди, ваші ж виборці, могли лікуватися в місті, а не їхати кудись. Зробіть добру справу, не на словах, а на ділі. Не зможете, правда ж? 

      Будьте справжніми патріотами, не в лапках, а дійсно з великої букви!

 

       Про міського голову ми з гордістю можемо сказати, що він є  ПАТРІОТОМ своєї громади, зробив та робить все можливе для розвитку громади, створив маленьке європейське місто,  в якому ви також живете і працюєте та користуєтесь плодами саме нашої роботи.

        Ми - працівники виконкому, вбачаємо образу з вашого боку, порушення честі і гідності, розповсюдження недостовірної інформації на нашого керівника, міського голову Франца Скримського та і відповідно на нас.  Вимагаємо від вас публічного вибачення за розповсюдження недостовірної інформації.

 

       Р.S.  Наша команда найкраща, і на відміну від вас, ми на сьогодні не втратили своє людське обличчя, честь, порядність, людяність та гідність.

        Ми служимо на користь громаді, приймаємо складні рішення, які обумовлені часом та реформами, що проводяться в країні, аби відвернути  негативні наслідки, зберігаючи при цьому усі надбання  громади.

 

 Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь