A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Повідомлення про початок проведення державної інвентаризації земель

Дата: 15.06.2020 09:15
Кількість переглядів: 545

ОГОЛОШЕННЯ про проведення державної інвентаризації земельних ділянок на території Кустовецької, Воробіївської, Прислуцької (с. Кустівці, с. Колосівка, с. Любомирка), Новолабунської сільських рад Полонської об’єднаної територіальної громади та м. Полонне Полонської об’єднаної територіальної громади, за межами Великоберезнянської сільської ради Полонської об’єднаної територіальної громади Полонського району

ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» (м. Київ), повідомляє про початок проведення державної інвентаризації земель в адміністративних межах  Кустовецької, Воробіївської, Прислуцької (с. Кустівці, с. Колосівка, с. Любомирка), Новолабунської сільських рад Полонської об’єднаної територіальної громади та м. Полонне Полонської об’єднаної територіальної громади, за межами Великоберезнянської сільської ради Полонської об’єднаної територіальної громади Полонського район Хмельницької області (Договір про надання послуг №92 від 01.06.2020 р., укладений з Головним управлінням Держгеокадастру у Хмельницькій області). 

ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» буде здійснювати погодження меж земельних ділянок суміжних землевласників (землекористувачів) відповідно до графіку, наведеного нижче. Просимо всіх землевласників (землекористувачів) з’явитися для погодження меж земельних ділянок за адресами розташування відповідних сільських рад, ОТГ. 

 

23 червня 2020 р.

09:00 – Кустовецька сільська рада

10:00 – Воробіївська сільська рада

11:00 – Прислуцька сільська рада

12:00 – Новолабунська сільська рада

13:00 – м. Полонне (Полонська ОТГ)

 

У разі відсутності суміжних землекористувачів (землевласників) для погодження документацій, відповідно до Наказу Держкомзему України №376 від 18.05.2010 р. «Про затвердження інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками» зі змінами та доповненнями, межі вважаються погодженими.

З метою отримання правової консультації та додаткової інформації звертайтесь за телефоном: 097-265-48-65 або пишіть на електронну пошту (email): info@unex.kiev.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь